Hvordan gjøre bildene tydeligere på en datamaskin

Hvordan gjøre bildene tydeligere på en datamaskin


Digitale bilder på dataskjermen kan se som normalt og virkelighetstro størrelse som bildene skrives ut på papir. Hvis et bilde er uskarpt eller uklar på papir, har du nesten ingen regress i korrigere tørket blekket på papiret. Men når disse bildene mangler klarhet på skjermen, har du en viss kontroll over bedre skjerm. Et konsept er manipulering av punkter per tomme i et bilde. Enkelt sagt, flere punkter i et kvadrat-tommer vil gi en tettere og skarpere bilde. Hvis du bruker Windows med en flatskjerm-skjerm, kan du øke punkter per tomme, eller "dpi", for å passe dine personlige preferanser.

Bruksanvisning

1 Klikk på sirkel "Windows" logo i nedre venstre hjørne av skrivebordet (også kjent som "Start" -knappen). Skriv "dpi" i søkeboksen nederst på "Start" -menyen. Trykk "Enter" for å åpne "Display" vinduet.

2 Fyll ut en alternativknapp som er forskjellig fra den gjeldende innstillingen for "Mindre -. 100% (standard)" For eksempel, fylle i "Medium - 125%" -innstillingen til å øke punkter per inches på skjermen.

3 Klikk på "Apply" -knappen. Velg "Logg av nå" knappen og vent til Windows for å starte datamaskinen.

Hint

  • Alternativt kan du klikke på "Set Custom Text Size (dpi)" i ruten til høyre for "Display" vinduet for å finne ut om flere innstillinger er tilgjengelig som vil ytterligere øke dots per inches, noe som gir klarere bilder.
  • Betegnelsene "oppløsning" og "oppløsning" er generelt ikke de samme.