Hvordan gjøre min PC en film Server

Hvordan gjøre min PC en film Server


Din PC kan lagre hundrevis av forskjellige videofiler på harddisken, inkludert full filmer også. Men hvis du reiser mye rundt, eller trenger en måte å vise disse filmene på en annen PC for familien din, kan du bruke et program som gjør PCen en media eller film server, slik at du kan få tilgang til dine filmer nesten hvor som helst du trenger eller vil ha dem.

Bruksanvisning

1 Bruk Orb å streame filmfiler. Orb er en media server program som lar deg sette opp mapper til å streame online. Brukerne kan deretter logge inn fra hvilken som helst online datamaskin med en nettleser, og se filmene som de er streamet til PC.

2 Bruk VPN-programmer som Comodo VPN eller Gbridge å koble direkte til datamaskinen. Selv ikke lage en film server, likevel det kan du få tilgang til filene dine som på PC-en selv, og se filmer fra den.

3 Installer Neros Mediahome programvaren på PC-en du ønsker å bruke som en film server. Dette gjør at du kan la hvilken som helst PC i nettverket koble til serveren og vise eventuelle medier (inkludert filmer) på den PCen. Det vil også tillate deg å spille noen TV eller musikk på en hvilken som helst PC i nettverket også.

4 Bruk Apple TV til å koble til datamaskinen og få tilgang til filmer og annet innhold. Apple TV kobles til TV og spiller filmer fra PCen. Legg merke til at datamaskinen må ha iTunes installert for å kunne vise filmer på TVen.

Hint

  • Kontroller at Internett-tilkoblingen kan håndtere film streaming før bruk.