Hvordan identifisere Google Crawl Forespørsler

En av de beste måtene å identifisere Google gjennomgå forespørsler er å bruke gratis verktøy på Googles Webmaster Central-området. Googlebot er den virtuelle edderkopp som går ut i nettet, samler nettsider og sender dem av gårde til Google indekser. På Webmaster Central, kan du få tilgang Googlebot statistikk, satt crawler-tilgang, bestemme gjennomgangsfeil og tilkalle Googlebot på vilje til å teste ditt nettsted.

Bruksanvisning

Legg til ditt nettsted

1 Gå til nettredaktører på google.com/webmasters.

2 Klikk på "Logg inn på Webmaster Tools" -knappen. Hvis du ikke allerede er logget på en Google-konto, må du oppgi innloggings legitimasjon. Ellers blir du tatt til Webmaster Tools Home.

3 Klikk på "Legg til et nettsted" -knappen. Skriv inn nettadressen i den lille pop-up vindu og trykk på "Fortsett".

4 Følg instruksjonene for å bekrefte nettstedet eierskap. Metoden som Google anbefaler er å laste opp en liten HTML-fil til din hosting server. Men tre andre metoder, inkludert å legge til en spesiell metakode til nettstedets HTML-fil, knytte Google Analytics-kontoen eller legge til en DNS-oppføring i domene konfigurasjon.

5 Klikk på "Bekreft" -knappen når du har valgt din foretrukne metoden.

Sporing Googlebot gjennomsøker

6 Logg på Google Webmaster Tools nettstedet og klikk på linken med nettstedets URL.

7 Gå til venstre sidebar og klikk på "+" ikonet for "Diagnostics" etiketten. En meny utvider på siden. Klikk på "Crawl statistikken" for å vise Googlebot detaljer.

8 Klikk på "gjennomgå feil" i venstre sidebar å se om Googlebot har oppdaget eventuelle feil på ditt nettsted. En vanlig feil er den beryktede "404 error", som betyr en side ble ikke funnet på nettadressen destinasjon.

9 Klikk på "Hent som Googlebot" link fra sidelinjen. Skriv inn URL-en du ønsker Google å gjennomgå og deretter trykke "Hent" -knappen. Det kan ta noen minutter, men resultatene vil vises i panelet under.

10 Gå til sidepanelet, og klikk på "+" ikonet for "Site Configuration" etiketten. Velg "Crawler access" alternativet. På denne siden kan du redigere de ulike restriksjoner, krav og parametere som Googlebot må følge ved gjennomgang nettstedet for innhold.