Hvordan: iPhoto til Picasa Uploader

Apples iPhoto gir flere muligheter for å eksportere bilder til tjenester på nettet, men dessverre som om tidspunktet for offentliggjøring du ikke har muligheten til å synkronisere iPhoto-bilder med Google Picasa-konto. Heldigvis kan du bruke Picasa Uploader for Mac OS X til å eksportere iPhoto bilder til Picasa-kontoen din. Picasa gjør søket Mac for bilder, inkludert iPhoto, legge til data og koder, batch laste opp, poste til Blogger, redigere i Picnik og med lage collager.

Bruksanvisning

1 Åpne Picasa på Mac. Første gang du kjører Picasa, det gir deg muligheten til å importere iPhoto bilder. Hvis dette ikke er første gang du har åpnet Picasa, kan du likevel importere dem.

2 Klikk på "Import" knappen øverst i venstre hjørne av Picasa Uploader-vinduet.

3 Klikk på fanen ved siden av "Import fra" og klikk "Folder".

4 Klikk på venstre rullefeltet i pop-up vindu og bla ned til "Media" rubrikken til ditt Finder hurtigmenyen. Denne menyen er til stede i de fleste popup-vinduer i programmer i Mac OS X.

5 Klikk på "Bilder" linken og deretter "iPhoto".

6 Velg bildene du vil importere. For å velge flere bilder på rad klikke den første og hold "Shift" -tasten mens du klikker det siste bildet. For å velge flere nonconsecutive bilde, hold "Command" tasten mens du klikker hvert bilde.

7 Klikk på "Velg" -knappen for å importere iPhoto bilder til Picasa Uploader.