Hvordan jeg Chat Do gratis på nettet?

Chat er en datamaskin fenomen som begynte på slutten av 1990-tallet. Ved hjelp av et direktemeldingsprogram, kan du chatte med vennene dine i sanntid. Når du skriver en melding, din venn ser det på henne skjermen, og vice-versa. Mange direktemeldingsprogrammer er tilgjengelige for nedlasting og de mest populære er gratis. Nøkkelen til å velge en chat-programmet er å velge det samme programmet som dine venner bruker.

Bruksanvisning

1 Spør dine venner som instant messaging nettverk de bruker og laste ned det samme programmet fra sin offisielle hjemmeside. Tre av de mest vanlige direktemeldingsprogrammer er Windows Live Messenger, AOL Instant Messenger (AIM) og Yahoo! Messenger. Hvis vennene dine er spredt over flere nettverk, er Trillian et godt valg fordi det tillater deg å logge inn på alle de populære chat-nettverk ved hjelp av ett program.

2 Opprett en konto for chat program som du har installert. Når du kjører programmet, vises det en kobling som du kan klikke for å gjøre dette. Den viktigste delen av å lage en chat-konto er å velge skjermnavnet; vennene dine vil se skjermnavnet ditt når du logger inn.

3 Logg deg på direktemeldingsprogrammet du bruker skjermnavnet og passordet du opprettet da du opprettet kontoen din.

4 Legg dine venner til direktemeldingsprogram. De fleste programmer gir deg muligheten til å søke etter venner etter navn eller e-postadresse hvis du ikke vet sitt skjermnavn. Etter vennene dine har godtatt invitasjonene, vil navnene deres vises på skjermen når de er online og tilgjengelig for chat.

5 Dobbeltklikk en venns skjermnavn for å starte en chat-økt.

6 Skriv en melding og trykk "Enter" for å sende den. Når din venn svarer, vises hennes budskap på skjermen.

Hint

  • Hvis mange av dine venner samles på et sosialt nettverk nettsted som Facebook eller MySpace, kan du finne det lettere å prate med dem på denne nettsiden stedet for å bruke et frittstående program for direktemeldinger. MySpace og Facebook har begge direktemeldingssystemer.