Hvordan legge til Bling til ditt bilde

Hvordan legge til Bling til ditt bilde


Tar en vanlig bilde og legge utklipp, ord, design og grenser vil slå bilde i en one-of-a-kind kunstverk. Det er mange fotoredigeringsprogrammer for å legge til "bling" til bildene dine. Photobucket er et gratis bilde og video-hosting nettsted som inneholder mange foto- og videotjenester. FotoFlexer, en digital fotoredigeringsprogram, er inkludert i Photobucket redigere, re-størrelse og legge til grafikk og effekter til bildene dine.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du lagre bildet på datamaskinen. Hvis du ikke har bildet på et minnekort eller en flash-enhet, laste det opp ved hjelp av en skanner. Kontroller at filen er lagret som et JPG, GIF eller JPEG. Disse formatene sikre enkel redigering.

2 Åpne nettleseren og gå til et bilde-hosting nettsted som tilbyr gratis bilderedigeringsprogram, for eksempel Photobucket.

3 Registrer deg for en gratis konto. Nettstedet kan kreve at du bekrefte e-postadressen før du fortsetter med nettstedet. Sjekk e-posten og klikk på linken i e-posten.

4 Klikk på "Last opp bilder og videoer" og naviger til stedet der du tidligere lagret bilde. Velg bilde og klikk "Åpne". Bildet vil laste opp. Hvis du ønsker å laste opp mer enn ett bilde, hold "Ctrl" tasten på tastaturet, og velg bildene. Skriv inn en tittel, bildetekst eller kode i bildet og klikk "Lagre" når du er ferdig.

5 Klikk på "Edit" over bildet. Nettleseren din laster en redigeringsskjermen.

6 Klikk på en av kategoriene øverst på skjermen for å redigere bildet. Photobucket inneholder mange typer redigering stiler. "Basic" lar deg fikse røde øyne, beskjære, re-størrelse, rotere og endre kontrasten. "Effects" endrer farger og effekter av bildet. "Dekorer" lar deg legge til utklipp, tekst, grenser og andre grafiske effekter. "Animasjon" lar deg legge glitrende klistremerker og kunst i bildet. "Beautify" edits eventuelle urenheter eller uhell. "Distort" strekker og utvider noen del av bildet. "Layers" lar deg kombinere mer enn ett bilde. "Geek" inneholder mange verktøy for å redigere egenskapene for bildet.

7 Eksperimenter med verktøyene og legge til "bling" i bildet.

8 Klikk "Lagre en kopi" når du er ferdig. Dette betyr ikke skriv over det opprinnelige bildet.

Hint

  • Også bruker Corel Paint Shop Pro eller Adobe Photoshop for å legge til "bling" til bildene dine. Last opp din ferdig bilde til din nettside eller lagre den på datamaskinen.