Hvordan jeg oppgradere en laptop-prosessor med Alienware du?

Nye bærbar-prosessorer er gitt ut ofte, noe som betyr at det er alltid en bedre komponent der ute som kan gi en ytelsesforbedring. Mens prosessoren i Alienware laptop kan ha vært top of the line når du kjøpte den, vil det være en bedre modell tilgjengelig nesten umiddelbart. Hvis du trenger mer fart for å håndtere nyere programmer med høyere krav, er det mulig å ta ut den eksisterende prosessor og oppgradere til en bedre modell.

Bruksanvisning

1 Slå av Alienware laptop operativsystem og lukk dekselet LCD-skjermen. Fjern eventuelle USB-enheter eller andre kabler som er koblet til den bærbare datamaskinen og snu maskinen opp ned.

2 Trykk ned batteriet glide nær nederste kant av den bærbare datamaskinen. Skyv bar over og trekk batteriet ut av Alienware. Fjern de to Phillips skruene i sentrum av saken.

3 Løft den svarte plastdekselet dekselet mot deg for å avsløre harddisken. Fjern de fire skruene som holder metal, rektangulære harddiskenheten til hovedkortet. Ta tak i uttrekksfliken på venstre side av harddisken forsamlingen og løft enheten ut av den bærbare datamaskinen.

4 Finn de to skruene Phillips under området der harddisken forsamlingen ble plassert. Fjern skruene for å låse opp plastdekselet på den andre siden av den bærbare datamaskinen. Vend den bærbare tilbake til oppreist stilling og trekke åpne LCD-dekselet.

5 Sett inn en flat skrutrekker kanten under plastdekselet over tastaturet. Trekk dekselet oppover og trekk ut kabelen på undersiden av dekselet. Sett dekselet til side.

6 Fjern alle tre Phillips skruene på den øvre kanten av tastaturet og trekk tastaturet oppover. Sett brettet ned på håndstøtten. Finn plast lufte øverst i høyre hjørne av hovedkortet. Fjern de to skruene som holder ventilen og løft ventilen ut av den bærbare datamaskinen.

7 Trekk ut kabelen koblet til viften under ventilen. Fjern de fire skruene på viften og løft viften og dens festet varme oppvaskbenk ut av den bærbare datamaskinen. Prosessoren ligger under viften og kjøleribben.

8 Sett kanten av flat skrutrekker inn i låsekontakten på høyre side av prosessoren. Roter låsekontakten mot klokken til prosessoren låses opp. Trekk prosessoren av hovedkortet.

9 Plasser den nye prosessoren på hovedkortet, og skru låse kontakten med klokken med flat skrutrekker. Sett sammen kjøleribben og vifte, luftventilen, tastatur, plastdeksel, harddisk, rommet døren plast og batteri.

Hint

  • Alienware bærbare manualen, eller støtte websiden for din spesifikke Alienware modellen, viser gjeldende CPU installert og dens hastighet.
  • Det er også anbefalt at du bruker termisk kjøling lim til toppen av den nye prosessoren før sette vifte for å holde prosessoren blir overopphetet. Termisk kjøling lime er tilgjengelig online gjennom data deler butikker.
  • Unngå skade Alienwares deler ved å jorde deg selv før du berører komponenter. I korthet grep noe som er laget av metall eller bruke en antistatisk armbånd for å jorde deg selv og hindre statisk elektrisitet.