Hvordan kan du fikse en datamaskin Chair dra på gulvet?

Datamaskin stoler som drar gulvet kan påvirke evnen til å strekke seg etter elementer som trengs på skrivebordet som en binders, stifter eller tilgang til en annen datamaskin enhet. Forebygging eller behandling av en dra datamaskin stol kan enkelt bli utført i løpet av noen minutter.

Støv

Bruk trykkluft på boks eller en støvsuger med et fugemunnstykket for å fjerne støv fra stolben, under stolen, og rundt hjulene på stolen. Støv på ben og trinser i datamaskinen Stolen kan i betydelig grad hindre muligheten av stolen for å bevege seg fritt rundt i maskinen arbeidsområdet. Vask stolben og hjul med mild såpe og vann for å fjerne mer alvorlige tilfeller av støv fra ben og hjul.

statisk

Plasser en statisk matte under datamaskinen stolen for å hindre oppbygging av statisk elektrisitet fra å påvirke svingbare og rullende evne stol på overflater som tepper og gulv som er utsatt for statisk elektrisitet i vinter og sommer. Stolen glir jevnt på statisk matte og motstår statisk oppbygging.

trinser

Snu stolen opp ned. Spray smøreolje slik som WD40 på hver av de trinser. Bruk hendene til å flytte hjulene som du sprayer å tillate WD40 eller andre smøremidler til grundig trenge hjulene på stolen. Vurdere stolen med jevne mellomrom for squeaky hjul og gjenta smøring prosessen for å avlaste squeaky dra hjul.