Hvordan kan jeg bruke en iPod gjør med utdatert Mac-programvare?

Hvordan kan jeg bruke en iPod gjør med utdatert Mac-programvare?


Mac kan fortsette å kjøre i mange år, og mange mennesker fortsatt bruke datamaskiner som er 10 år eller mer som sitt primære maskiner. Men mens disse eldre Mac-maskiner kan utføre sine opprinnelige oppgaver så vel som alltid, fremrykkende versjoner av iTunes og OS X ofte forlate dem uforenlig med dagens enheter, for eksempel iPod. Heldigvis en rekke alternativer er tilgjengelige for å få enhetene til å fungere sammen.

Bruksanvisning

1 Klikk på Apple-logoen øverst til venstre på skjermen og velg "Software Update ...". Dette vil laste ned tilgjengelige nye versjoner av iTunes eller operativsystemet. I tilfelle av OS 10.4 (Tiger) eller bedre, bør dette være nok i seg selv. Med 10.3 (Panther), vil det i det minste tillate deg å kjøre en av iTunes utskifting applikasjoner.

2 Last ned YamiPod eller "Yet another iPod manager" (se referanser). Dette er en erstatning for iTunes som kan kjøres fra iPod-selv (se Ressurser). Dens funksjoner inkluderer musikkoverføring fra enheten til datamaskinen, som ikke er mulig med iTunes. YamiPod støtter Mac OS 10.3 (Panther) eller nyere.

3 Last ned Floola (se referanser). Dette er en svært lik søknad til YamiPod, og vil også kjøre fra iPod selv. Dens ekstra funksjoner inkluderer synkronisering med Google-kalendere og muligheten til å laste ned, konvertere og overføre web-videoer på video-kapabel iPod. Det krever OS 10.3.9 (Panther).

4 Oppgrader datamaskinen til minst OS X 10.4 (Tiger). Dette vil tillate deg å kjøre den gjeldende versjonen av iTunes selv. Tiger har svært beskjedne systemkrav, som de fleste overlevende Mac bør møtes med ikke mer enn en mulig RAM oppgradering. OS-oppgraderinger bringe andre fordeler, for eksempel nye funksjoner og forbedret sikkerhet.

Hint

  • Merk forskjellen mellom oppdatering og oppgradering av operativsystemet. Programvareoppdatering vil laste ned programvare for å ta din Mac opp til den siste punktversjonen, for eksempel fra 10.3.2 til 10.3.9. Å hoppe fra f.eks 10.03 til 10.04 eller høyere, men vil kreve en betalt oppgradering og installasjon fra en DVD. Nylig oppgraderte systemer bør umiddelbart oppdatert, å ta dem fra f.eks 10.4.0 til 10.4.11.
  • Hvis du bestemmer deg for å oppgradere operativsystemet, være oppmerksom på at den nåværende versjonen, 10.6 (Snow Leopard), krever en Intel-prosessor. Hvis du ikke er sikker på om din Mac har en, klikker du på Apple-logoen øverst til venstre og velg "Om denne maskinen" for å finne din prosessortype.