Hvordan kan jeg Roter en AVI video?

AVI er en videofil format som er kjent for sin høye kvalitet og store filstørrelser. Noen videokameraer rekord i AVI-format, og hvis noen poster på en dårlig vinkel, kan det hende du trenger å rotere det å lage videoen ser riktig. Dette er ikke en umulig oppgave. Videoklipp rotasjon er en av de minst utfordrende video-redigering oppgaver. Du trenger ikke å være en redigering ekspert for å gjøre det. Windows-operativsystemet tilbyr akkurat det riktige verktøyet.

Bruksanvisning

1 Start Windows Movie Maker (hvis du har avinstallert det eller annen grunn ikke har det, er det en nedlastingslenke i Resources i denne artikkelen).

2 Trykk "Ctrl" + "I" på tastaturet og et Windows Utforsker-vindu åpnes. Bruk dette vinduet til å finne AVI videoklippet. Når du finner den, dobbeltklikker du den, og Windows Movie Maker vil importere videoklippet inn i programmet.

3 Dra AVI klippet ned til tidslinjen nederst i vinduet. Når det har blitt lagt til tidslinjen, høyreklikker du videoklipp, og velg "Videoeffekter" fra høyreklikkmenyen.

4 Velg "Roter 90", "Roter 180" eller "Roter 270", avhengig av hvilken vei du vil at videoen rotert.

5 Velg "Lagre filmen" fra Fil-menyen. Velg det du ønsker å lagre den nye rotert videoklippet til "Min datamaskin" og klikk "Next". I det neste vinduet navngi den nye klippet og velge mer spesifikt hvor du ønsker å lagre den, og klikk deretter på "Next". La innstillingene i det neste vinduet alene, og klikk "Next" en gang til. Movie Maker vil deretter lagre den nye rotert videoklippet. Når den er ferdig, klikker du på "Finish" -knappen, og avslutte programmet. Din nye rotert videoklippet blir lagret der du valgte å lagre den.