Hvordan kan jeg sette musikkvideoer på en DVD plate?

Hvordan kan jeg sette musikkvideoer på en DVD plate?


Hvis du har musikkfiler på datamaskinen din som du ønsker å se på en DVD-spiller, så du trenger å overføre filer fra datamaskinen til en DVD. For å gjøre det, må du brenne en DVD på en DVD-ROM-stasjon - du trenger for å sjekke datamaskinens spesifikasjoner for å se om stasjonen er i stand til å brenne DVDer. Mange programvarepakker er tilgjengelig som du kan bruke til å brenne en DVD, men uansett hvilket program du velger, er DVD-brenning prosessen i hovedsak de samme.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer et program som kan brenne video til en DVD. Mange programvareselskaper lage programmer som kan brenne DVDer, inkludert Cheetah DVD-brenner, Express Burn Disc Burning og Nero Multimedia Suite 10 (se Ressurser). Hvis du har Windows Media Player på datamaskinen, kan du også bruke den til å brenne DVDer.

2 Start programmet du lastet ned og installert.

3 Sett DVD-R i DVD-ROM.

4 Klikk på alternativet i programvaren for å brenne en DVD. Alternativet vil avvike noe fra programvare til programvare, men du bør se en "Burn" knappen av noen slag. Sjekk rullegardinmenyene eller kategorier hvis du ikke ser alternativet.

5 Følg instruksjonene i programvaren og finne musikkfilene på datamaskinen. Følg instruksjonene for å legge til musikkfiler og brenne dem på en DVD. Musikkfiler vil trolig ende i "avi", "mov", "mpg" eller "mp4".

Hint

  • DVD-R-plater kan bare brennes én gang, men DVD-RW kan brennes flere ganger. Derfor, hvis du ønsker å brenne en DVD mer enn en gang, kan du bruke en DVD-RW.