Hvordan kjøpe en Packard Bell laptop

Hvordan kjøpe en Packard Bell laptop


Å velge riktig bærbar datamaskin kan være stressende hvis du ikke er sikker på hva du leter etter, eller hva en laptop funksjoner egentlig mener. Prosessen er mye enklere enn det ser ut ved første, men som du bare trenger å bare vurdere hva dine behov er, og deretter finne en Packard Bell laptop å matche. Enten du er ute etter en datamaskin for spilling, skolearbeid eller virksomhet, det er en Packard Bell laptop som trolig vil passe dine behov.

Bruksanvisning

1 Tenk på hva du vil bruke den bærbare datamaskinen for, slik som skolearbeid, virksomhet eller spille dataspill. Husk de spesifikke funksjonene du ønsker å være i stand til å dra nytte av.

2 Bestem hvor mye du har å bruke på Packard Bell laptop, som budsjettet kan påvirke hvilken modell du velger. Selv om det er mange funksjoner som vil øke prisen, ikke alle av dem vil være relevant for dine behov.

3 Gå til en Packard Bell forhandler eller navigere nettleseren din til Packard Bell nettstedet hvis du foretrekker å bestille på nettet (se Ressurser). Finn en Packard Bell bærbar PC som har skjermstørrelsen du ønsker, for eksempel 15 eller 17 inches.

4 Sjekk hvor mye harddiskplass. Velg en bærbar PC med en større plass på harddisken hvis du planlegger å installere mange videospill og nedlasting av musikkfiler. Velg en mindre harddisk hvis du vil primært være å gjøre tekst eller regneark dokumenter.

5 Finn prosessor og RAM hastigheter. Gå med en Packard Bell laptop med en raskere prosessor og mer RAM hvis du skal kjøre flere programmer samtidig, eller kjøre programmer som krever mye av databehandling hastighet, for eksempel spill.

6 Sjekk hastigheten på den bærbare grafikkort. Velg en bærbar PC med en raskere skjermkort hvis du skal spille videospill eller gjør videoredigering. Velg en bærbar PC med en tregere grafikkort hvis du ikke har behov for grafikkintensive programmer.

7 Se på portene inkludert på den bærbare datamaskinen for å se om det har den funksjonaliteten du trenger. Noen Packard Bell bærbare modeller leveres med innebygde kort leser enheter for minnekortet fra kameraet eller MP3-spiller, mens andre ikke gjør det. Sørg for at det er nok USB-porter på den bærbare datamaskinen hvis du skal koble til eksterne USB-enheter, for eksempel en skriver.

8 Merk at batterilevetiden. Du trenger ikke en Packard Bell laptop med lang batterilevetid hvis du vil primært jobbe hjemmefra eller et annet sted hvor du enkelt kan koble datamaskinen i. Velg en bærbar PC med lengre batterilevetid hvis laptop vil ofte bli brukt mobil.

9 Sjekk hva slags plate drive laptop har. Noen Packard Bell bærbare modeller inkluderer en CD-RW-stasjon, mens andre har DVD-RW-stasjoner for å brenne DVDer.

10 Tenk operativsystemet som er forhåndsinstallert på maskinen. Hvis du bruker for det meste eldre programvare, kan du ikke ønsker å plukke det nyeste operativsystemet, siden det kan være kompatibilitetsproblemer. Velg en datamaskin med det nyeste operativsystemet hvis du skal bruke det meste nyere programvare.

Hint

  • Packard Bell bærbare PC-er gitt kodenavn som "Easynote" og "Butterfly" i stedet for å bruke en stigende modellnummer koden.Hvis du er usikker på forskjellen mellom to modeller, spør en ansatt eller e-post Packard Bell brukerstøtte for hjelp.
  • Packard Bell har for tiden ingen forhandlere i USA. Selv om du kan ha en Packard Bell-maskinen sendes til USA, vil portokostnadene være høy.