Hvordan koble 2Wire til en Charter

Å vite riktig tilkobling prosedyre for enheter som bruker Ethernet-kabler er kanskje den viktigste delen av å lage et fungerende hjemme nettet. Modemer, rutere, svitsjer, huber, brannmurer, skrivere og hjemmedatamaskiner alle bruker vanligvis Ethernet-porter for å koble til en annen, så vet hvordan du skal koble til og kabler koble fra Ethernet er uunnværlig. Hvis du eier en Charter nettverksenhet og trenger å koble den til en 2wire modem eller annen nettverksenhet, kan du gjøre det i bare noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Fest den ene enden av Ethernet-kabelen til 2wire Ethernet-port. Ethernet-kontakter ligne telefonledninger, så du må presse ned på plastfliken kontakten akkurat som om du skulle koble en telefonledning.

2 Koble den andre enden av Ethernet-kabelen til Charter enhetens Ethernet-port. Hvis du bruker en Charter merke ruter, koble Ethernet-kabelen til porten merket "WAN" eller "Internet".

3 Tilbakestill 2wire modemet ved å trekke ut strømkabelen i 30 sekunder og koble den til igjen Ikke hopp over dette trinnet. Enheter som bruker Ethernet-kabler vil ikke anerkjenne en ny tilkobling før de har blitt tilbakestilt og har fullt startet på nytt. Etter at modemet er ferdig omstart, har de to enhetene er koblet til hverandre.