Hvordan koble en projektor til en datamaskin via Leads

Digitale projektorer brukes til å vise en datamaskiner standard videoutgang på en større skala så mange mennesker kan se skjermen. Projektorer er nyttig for store arbeidsgrupper eller for å vise presentasjoner til flere personer via en personlig datamaskin. Mange projektorer støtter video, lyd og mus grensesnitt fra en datamaskin, og kontrollerer alle de som har én fjernkontroll. For å styre datamaskinen med projektorens fjernkontroll, må du koble riktig til projektoren datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen og projektoren før du foretar tilkoblinger.

2 Hvis du bruker en stasjonær datamaskin, kobler du skjermkabelen for å frigjøre videoporten for projektorens kabelen. Hvis du bruker en bærbar PC, bare å plugge projektorens videokabel inn i datamaskinens videoutgang. Du trenger en adapter hvis datamaskinen har en DVI-port og projektoren bruker en VGA-kabel. Hvis du ikke ønsker å bruke lyd og / eller ekstern mus kontroll, hopp til trinn 5.

3 Hvis du også ønsker å spille av lyd fra datamaskinen, kobler du lydkabelen fra projektoren eller eksterne høyttalere til audio ut-porten på datamaskinen (identifisert av et hode-telefon symbol). Denne forbindelsen er valgfritt: Datamaskinen høyttalere vil spille av lyd uten slik tilknytning. Hvis du bare ønsker å vise video og lyd, hopp til trinn 5.

4 Hvis projektoren støtter fjernstyring av musen, koble fra musen fra datamaskinen og bruke musekabelen som følger med projektoren for å koble den til datamaskinen. Denne forbindelsen er valgfritt: en vanlig mus kan brukes til å styre datamaskinen.

5 Koble strømkablene til datamaskinen og projektoren og slå på strømforsyningen.

6 Bruk datamaskinens "Viser" kontrollpanelet for å gjøre justeringer i skjermoppløsning. Hvis du bruker en bærbar datamaskin, kan det være lurt å slå på "Video speiling", som viser de samme tingene på laptop skjermen og projektoren skjermen.

Hint

  • Les projektorens manual for sin drift og ekstra funksjon til operate.Always avstand projektoren fra datamaskinen for å unngå interference.Provide nok ventilasjon plass rundt projektoren. Lampene kan bli veldig varmt.
  • Aldri håndtere kabler med strømforsyningen er koblet til begge datamaskinene og projector.Do ikke bruke projektorer for å se på filmer på en jevnlig basis, så det kan redusere levetiden på kost lampen i projektoren.