Hvordan koble opp til Internett med ComcastKabel Internett er en høyhastighets tilkobling for enhetene gjennom en kabel selskap. Comcast tilbyr kabel, internett og telefon service. For en avgift, vil de sende en tekniker til å sette opp Internett-tilkoblingen. Men du kan koble til Internett med Comcast selv i bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Kontakt Comcast og abonnere på deres Internett-tjeneste. Du vil ha muligheten til å leie en modem fra Comcast eller bruke din egen modem. Hvis du har din egen modem, kan du ringe Comcast og få tjenesten organisert over telefon. For å leie en modem, er det best å besøke din lokale Comcast kontoret for å plukke opp modemet når du registrerer deg.

2 Koble modemet til kabel og en stikkontakt. Koble kabelen ledningen (skrutypen tilkobling) til baksiden av modemet og plugg i de elektriske koblingene. Modem lysene blinker og skifter som den starter opp. Vent til lysene til å stabilisere seg før du fortsetter.

3 Slå av datamaskinen. Pass på at du slår av datamaskinen, og det er ikke bare i hvilemodus.

4 Koble en Ethernet (RJ-45) kabelen i datamaskinens nettverksport. Plasten ender er like i form til en telefonledning, men større. Trykk fast for å sikre en full tilkobling.

5 Plugg den motsatte enden av Ethernet-kabelen til baksiden av modemet. Modemet vil bare ha tilkobling port en Ethernet.

6 Slå på datamaskinen. De fleste datamaskiner vil automatisk oppdage Internett-tilkobling og installere riktige drivere. Følg alle instruksjoner som vises på datamaskinen, og ta kontakt modemet dokumentasjon for videre assistanse.

Hint

  • Ring teknisk støtte på Comcast for å få hjelp med tilkoblingsproblemer.