Hvordan koble opp USB-kabler til en datamaskin

USB-kabler er en type datamaskin kabel som brukes til å overføre data mellom datamaskinen og en ekstern enhet. USB-kabler er svært vanlig, og brukes til å koble mange enheter, for eksempel eksterne lagringsenheter og bærbare MP3-spillere. Mens trekke opp USB-kabler til en datamaskin er en enkel prosess, sørg for at du gjør det riktig hvis du vil at dataoverføringen for å starte riktig.

Bruksanvisning

1 Undersøk pluggene på begge ender av USB-kabelen. Mens noen kabler vil ha identiske plugger i begge ender, kan enkelte kabler ha en annen-formet plugg i den ene ende som er ment å bli koblet til en ekstern enhet i motsetning til en datamaskin.

2 Sett den rektangulære formet plugg i den ene enden av USB-kabelen inn i en USB-port på datamaskinen. En USB-kabel vil koble til en datamaskin bare en vei, så ikke bekymre deg for å sette det på feil måte. Pluggen skal presse hele veien inn i inngangen til du ikke kan skyve det videre. Det er hvordan du vil vite når det er riktig tilkoblet.

3 Sett støpselet i den andre enden av USB-kabelen til USB-porten på en ekstern enhet. Noen kabler, som USB-kabler som kommer med Apples iPod og iPhone-enheter, har en unik plugg som passer i bare disse enhetene. Andre USB-kabler vil ha en "miniUSB" plugg på den motsatte enden som vil plugge inn alle enheter som har en passende "miniUSB" input. Når kabelen er koblet til den andre enheten, er USB-kabelen riktig koblet til datamaskinen.