Hvordan koble Sound til Skype

Hvordan koble Sound til Skype


Polycom Soundstation er toveis samtale konferanse enhet. Det gir mulighet for gruppesamtaler via en multi-høyttaler enhet som enkelt kan plasseres på en hvilken som helst møtebord. Det fungerer som både en mikrofon og en høyttaler. I motsetning til eldre konferanser verktøy, gjør dette verktøyet også brukere til å snakke på samme tid i stedet for å vente på en annen høyttaler å stoppe. Eldre modeller hadde ofte forstyrrelser i løpet av denne handlingen.

Da sammen med Skype, kan dette skape en veldig klar, multi-person video og tale konferansen. Ved hjelp av Sound, kan lytterne får en overlegen lyd over de typiske PC-høyttalere som vanligvis brukes med Skype.

Bruksanvisning

1 Fest den ene enden av en USB-ledning til en datamaskin som er koblet til Internett. Fest den andre enden av USB-kabelen til USB-porten på B2K RJ11 Skype-adapter.

2 Fest B2K RJ11 Skype-adapter til en vegg telefonkontakt / plugg ved hjelp av en telefonledning. Den ene enden vil gå til veggen og den andre til telefonporten på Skype adapter.

3 Bruk de resterende telefonledning til å koble Skype-adapteren til telefonen. Den ene enden vil gå til telefonen mens den andre enden vil gå til de resterende telefonporten på Skype adapter.

4 Last ned Polycom Sound drivere (link nedenfor hvis CDen ikke følger med produktet) og følg installasjonstrinnene.

5 Begynn Skype. Gjør dette ved å klikke på Skype-ikonet eller ved å gå til "Start" -menyen, velge "Alle programmer" og deretter "Skype." Sound vil fungere som både en mikrofon og en høyttaler når du snakker og lytter til Skype-brukere.

Hint

  • Hold Skype-adapter på et sentralt sted blant alle brukere. Dette vil sikre lik volum mellom alle høyttalere og lyttere.
  • Skype kan bli "hakkete", som betyr at det kan ta en pause og starter ofte. Det er best å kjøre dette programmet med ingen andre programmer som kjører for å sikre en jevn drift.