Hvordan koble til en delt skriver i et trådløst nettverk i Vista

Hvordan koble til en delt skriver i et trådløst nettverk i Vista


Windows Vista støtter skriverdeling og koble til delte skrivere. Du kan også koble til en delt skriver i et trådløst nettverk, og skrive ut direkte til det, så lenge datamaskinen som deler skriveren er slått på. At datamaskinen mottar utskriftsjobben fra datamaskinen, og sender det til skriveren som om utskriftsjobben var sin egen. Den delte skriveren vises som en vanlig utskrift enhet på Vista-maskin.

Bruksanvisning

1 Kontroller at datamaskinen som deler skriveren er slått på. Selv om selve skriveren er slått på, vil den ikke vises på nettverket til maskinen den er koblet til er slått på.

2 Koble til det trådløse nettverket. Du må være koblet til det samme trådløse nettverket skriveren er delt på å skrive ut på den.

3 Åpne "Skrivere" kontrollpanelet ved å klikke på "Start", klikke på "Control Panel" og klikke "Skriver" under "Maskinvare og lyd" i Kontrollpanel-vinduet.

4 Klikk på "Legg til skriver" knappen på "Skrivere" verktøylinjen.

5 Klikk "Legg til et nettverk, trådløs eller Bluetooth-skriver" under "Velg en lokal eller nettverksskriver."

6 Velg den delte skriveren ved å klikke på navnet i listen over tilgjengelige skrivere og klikke på "Next".

7 Installer skriverdrivere på datamaskinen din, hvis du blir bedt om, ved å klikke på "Install".

8 Klikk på "Finish" når du blir bedt.

Hint

  • Skriv ut til den delte skriveren ved å velge den i skriverkonfigurasjonen dialogboksen hvilket som helst program, vil den delte skriveren vises som en lokal skriver ville på din Vista-maskin.