Hvordan koble til trådløst når det er mangler i startmenyen

Hvordan koble til trådløst når det er mangler i startmenyen


Windows inneholder en "Koble til" alternativet som vises på høyre side av Start-menyen. Ved å klikke på dette alternativet, får du opp en dialogboks som lar deg koble til tilgjengelige trådløse nettverk. Dette alternativet er skjult som standard på Windows 7; du kan bruke nettverksikonet i systemstatusfeltet for å vise og koble til tilgjengelige trådløse nettverk. Hvis du ønsker å re-legge til "Koble til" alternativet til Start-menyen, kan du også gjøre det. Dette valet samme dialogboks som ikonet i systemstatusfeltet når du klikker på den.

Bruksanvisning

Oppgavelinje

1 Klikk på "Network" ikonet i systemstatusfeltet. Dette ikonet ser ut som en rekke barer som viser signalstyrke eller en dataskjerm med en nettverkskabel.

2 Klikk på et trådløst nettverk i listen og klikk "Connect".

3 Skriv inn passordet i "sikkerhetsnøkkelen" boksen og trykk "Enter". Hvis du allerede har lagt inn en sikkerhetsnøkkel for dette nettverket, eller det krever ikke en, vil ikke Windows vis denne dialogen.

Startmeny

4 Høyreklikk på "Start" -knappen, og klikk "Egenskaper".

5 Klikk på "Tilpass" knappen under kategorien Start-meny.

6 Klikk på "Koble til" boksen nær toppen av listen over alternativer.

7 Klikk "OK" to ganger.

8 Klikk "Start" og klikk "Koble til" på høyre side av Start-menyen.

9 Klikk på navnet til et trådløst nettverk i listen velg den og klikk "Connect".

10 Skriv inn sikkerhetsnøkkelen for det trådløse nettverket i "sikkerhetsnøkkelen" boksen og trykk "Enter" hvis Windows ber om en.