Hvordan koble Ubuntu & 2Wire Modem til et nettverk

AT & T og Qwest begge bruker 2wire modemer for deres DSL Internett-tjeneste og kun gi støtte for Microsoft Windows og Apple OS X-operativsystemer, som de fleste Internett-leverandører. Som Linux har vokst i popularitet, og er i bruk av nesten 5 prosent av de som har adgang til Internett, mange av sine nye brukere er ikke de teknologisk kunnskapsrike programmerere som opprinnelig brukt det frie operativsystemet. Hvis du er en av disse nye brukere, sette opp et modem av deg selv kan virke skremmende, men det er faktisk en relativt rett frem oppgave.

Bruksanvisning

1 Installer DSL-telefon filteret ved å koble den medfølgende telefonkabelen til modemet og deretter til filteret. Sett filteret inn i veggen og deretter eventuelt koble telefonlinjen til den andre porten på filteret. Koble den medfølgende gule Ethernet-kabelen til første Ethernet-porten på modemet og deretter til Ethernet-porten på datamaskinen.

2 Start din nettleser og gå til oppsett Adresse 2Wire Gateway. Skriv inn koden du får av Internett-leverandøren, og klikk "Next". Konfigurer tidsinnstillinger, og klikk "Next".

3 Skriv inn eventuelle autentiseringsdetaljer som tilbys av Internett-leverandøren, og klikk "Next". Vent opptil fem minutter, til Internett-lampen blinker på 2Wire modem.

4 Åpne et annet vindu eller fane og gå til en nettside som Google eller Yahoo for å teste Internett-forbindelsen.

Hint

  • Den 2Wire modem kan kreve at du registrerer den med 2Wire rett etter Internett-tilkoblingen er aktivert.