Hvordan komme på toppen Meez listen

Hvordan komme på toppen Meez listen


Meez er en virtuell virkelighet-tema nettsamfunn hvor tenåringer kan lage og designe Meez avatarer og sosialisere i virtuelle hangouts og lokalsamfunn. Meez har en topp Meez liste som viser bilder av medlemmer med topp-karakter profiler. For å bli en del av den øverste Meez listen, må medlemmene følge visse retningslinjer og verve støtte fra sine venner og medlemmer til å komme på listen.

Bruksanvisning

1 Gå til Meez offisielle hjemmeside (meez.com) og logg deg på kontoen din med ditt brukernavn og passord.

2 Lage og designe ditt Meez. Åpne "Meez Maker" og "Room Maker" site funksjonen til å lese og velge fra en mengde bakgrunnstemaer, boligkvarter, klesstiler, tilbehør og animasjoner for Meez karakter.

3 Fortell dine Meez venner og andre medlemmer til å se og vurdere din profil. Be dem om å gi profilen din en fem-stjerners rating. Du må ha minst 10, fem-stjerners rating for å bli vurdert for Top Meez listen. Når du oppnå denne statusen, vil profilen din bli en del av bassenget av medlemmer som vil bli tilfeldig valgt til å vises på Topp Meez listen.

Hint

  • Andre medlemmer er mer sannsynlig å gi en høy profil rating dersom du style din Meez, legge til personlige ting av informasjon til "Bio" -delen profil og dekorere rommet ditt.
  • For å se Top Meez listen, klikker du "Community" -kategorien og velg "Top Meez."
  • The Top Meez Listen oppdateres hver 1/2 time.