Hvordan komprimere bilder i Excel

Du kan komprimere bilder i Microsoft Excel 2007 i bare noen få klikk med "Pictures Komprimer" i dialogboksen og redusere filstørrelsen på arbeidsboken uten å ofre bildekvalitet. Følg fremgangsmåten nedenfor for å komprimere bilder i Microsoft Excel.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Excel 2007 og starte en ny arbeidsbok og sette inn minst ett bilde inn i det, eller åpne en eksisterende arbeidsbok fra filene som inneholder minst ett bilde du ønsker å komprimere.

2 Klikk for å velge bildet du ønsker å komprimere. Etter at du har klikket på bildet vil det bli omgitt av hvite størrelseshåndtakene som indikerer at det er valgt.

3 Velg "Format" -fanen øverst på skjermen for å vise Format bånd. Format bånd inneholder alle kommandoene du kan bruke til å formatere et bilde i Excel.

4 Velg "Pictures Komprimer" -knappen i "Juster" i Format bånd. Den "Pictures Komprimer" dialogboksen åpnes.

5 Klikk for å legge til et merke slik at du komprimere bare de valgte bildene og klikk på "Options" -knappen i "Pictures Komprimer" i dialogboksen. Den "Compression Settings" dialogboksen åpnes.

6 Velg komprimering alternativer og målrette utgang for det valgte bildet i "Compression Settings" dialogboksen. Du kan velge om komprimering skal skje på frelst og for eventuelle beskjæres områder av bildet som skal slettes. Du kan også velge å for at bildet skal komprimere avhengig av om du har tenkt å skrive det, vise det i Excel eller sende den. Klikk på "OK" -knappen når du har gjort valgene dine for å lukke dialogboksen.

7 Klikk "OK" for å lukke "Pictures Komprimer" i dialogboksen og komprimere det valgte bildet.

Hint

  • Se relaterte eHow artikler for å lære å sette inn bilder i Microsoft Excel.
  • Hvis du ønsker å velge mer enn ett bilde å komprimere samtidig, holder du nede "Shift" -tasten på tastaturet mens du klikker for å velge alle bildene du ønsker å bli inkludert.