Hvordan konvertere DIVX til Media Player

Når du laster ned media på nettet, kan du støte på filformater som bare er nyttig for spesifikke mediespillere eller enheter. Den vanligste filtypen brukes for Windows Media Player er WMV. Noen ganger, derimot, kan du støte på en fil med filtypen "DivX", som Windows Media Player ikke kan spille. For å gjøre disse filene leses til Windows Media Player, må du konvertere dem til WMV-filer. En fil konvertering program som OJOsoft Total Video Converter kan bidra til å konvertere DivX-filer til WMV-filer, eller media player filer, slik at du kan se materialet på din Windows-basert datamaskin.

Bruksanvisning

1 Last ned OJOsoft Total Video Converter ved å besøke nettsiden OJOsoft (se Ressurser).

Etter nedlasting av programmet, installere det på harddisken din ved å klikke på installasjonsikonet på skrivebordet. Installasjonen tar bare noen få minutter, og er enkel å fullføre så programmet leder deg gjennom det. Åpne programvaren når den er installert.

2 Klikk på "Browse" -knappen i programvinduet OJOsoft. Finn DivX filen du ønsker å konvertere, og klikk "Åpne".

3 Klikk på "To WMV" knappen øverst i programvinduet OJOsoft Total Video Converter. Den WMV knappen inneholder multi-farget Windows Media Player-ikonet.

Deretter velger output filen der du ønsker den nye WMV-fil skal lagres. Hvis du ikke har en preferanse, la utdatafilen feltet alene: Standardinnstillingen i programmet vil lagre den nye filen i samme fil som den gamle DivX filen ble plassert.

Hvis du har en WMV profil innstillingen preferanse, sett den. Hvis du ikke gjør det, la WMV profil feltet som det er - standardinnstillingene vil fungere i de fleste tilfeller.

4 Klikk på den grå "Konverter" -knappen i nedre hjørne av programvinduet.

Konverteringen kan ta alt fra noen sekunder til flere minutter og avhenger av størrelsen på filen. Når programmet er ferdig å konvertere filen, vil programmet varsle deg.

5 Åpne nylig konverterte WMV-fil, og spille den i Windows Media Player, hvis ønskelig.

Hint

  • Bare laste ned lovlig tilgjengelige mediefiler.