Hvordan konvertere en flatskjerm til en TV-skjerm

Hvordan konvertere en flatskjerm til en TV-skjerm


En ekstra flatskjerm-dataskjerm kan konverteres til en TV-skjerm. Mange tror at en dataskjerm er ubrukelig uten å være koblet til en datamaskin, men dette er ikke tilfelle hvis du har en dataskjerm TV-tuner-boksen. Denne boksen kobles til via VGA-porten på PC-skjermen. VGA-porten er standard plugg du bruker til å koble en skjerm til datamaskinen. RF-porten på baksiden av TV-tunerboks lar deg deretter om å koble til en TV-antenne for å gi din dataskjerm TV-mottak.

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av VGA kabelen på baksiden av TV-tunerboks og koble den andre enden av kabelen til baksiden av PC-skjermen. Hånd-stramme VGA plugg sikkerhetsskruer.

2 Koble enden kontakten fra antennekabelen inn i RF-porten på baksiden av TV-tunerboks. Plasser antennen innenfor rekkevidden av tunerboks. Ikke blokker ventilasjonsåpningene på tunerboks med antenne eller det kan bli overopphetet.

3 Plugg TV-tunerboks strømkabel inn en stikkontakt. Slå på skjermen og tunerboks. Rett fjernkontrollen som følger med tuner-boksen på boksen i stedet for skjermen ved kanalbytte. Gjør justeringer til antennen behov for bedre mottak.