Hvordan konvertere en Microstation tegninger til en PDF

Microstation er en proprietær dataassistert konstruksjon (DAK) program av Bentley. Det er vanligvis brukt for å lage 2D og 3D konstruksjonstegninger for ulike typer prosjekter. En Portable Document Format (PDF-fil) er en proprietær og allestedsnærværende dokumentformat av Adobe Systems. Dette formatet brukes mye på Internett for dokumenter typer som elektroniske bøker. En gratis PDF-skriveren gir deg den funksjonaliteten til å skrive ut en Micro tegning til en PDF-fil.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer en gratis PDF-skriveren, for eksempel "Bullzip PDF Printer", "CutePDF Writer" eller "PrimoPDF." Dette vil gjøre deg i stand til å opprette en PDF-fil fra Micro tegningen uten å måtte kjøpe ekstra programvare.

2 Dobbeltklikk på Microtegnefilen filen skal åpnes automatisk i Microstation programmet. Vent til filen du skal laste.

3 Trykk "Ctrl" og "P" på tastaturet. Dette vil åpne et vindu hvor du kan skrive ut Micro tegning til en PDF-fil.

4 Endre skrivernavnet til navnet på den gratis PDF skriveren du nettopp har lastet ned og installert, for eksempel "CutePDF", klikk deretter på "OK", hvorpå en dialogboks vil vises. Skriv inn et navn for PDF-filen, endre filen lagringssted til Windows-skrivebordet, klikk på "Lagre" -knappen. Vent til prosessen er fullført. PDF-filen ikonet vises på Microsoft Windows-skrivebordet.

5 Dobbeltklikk på PDF-filen for å åpne den i Adobe Reader. Bekreft at Micro tegningen er skrevet ut til en PDF-fil riktig.