Hvordan konvertere en MPEG Med AC3 lyd

MPEG, spesielt MP4s, er en av de mest vanlige video filtyper blant Internett-brukere. AC3 komprimert lyd, også referert til som Dolby Digital 5.1 Surround, er oftest funnet medfølgende MPEG-2 video på DVD. Brukere kan være lurt å konvertere sine MPEG med AC3 lyd til andre formater for å spare diskplass eller for re-opplasting til Internett. Selv om det ikke er noen innfødte programmer som leveres som standard med PC eller Mac, kan flere programmer lastes ned gratis. Hvilket program du velger å bruke vil avhenge i stor grad på input format; det vil si om du konverterer en video på datamaskinen eller rippe fra en DVD. Både håndbremsen og MPEG Streamclip kan rippe dine MPEG-2 kodet DVDer, mens VLC Media Player er best egnet for å konvertere videofiler på datamaskinen din. Vær oppmerksom på at konvertering eller komprimering av lyd og video kan resultere i tap av kvalitet, på grunn av kompresjonsstandarder.

Bruksanvisning

Konvertering MPEGs med håndbremsen

1 Last ned og installer håndbremsen, gratis. Godtar vilkårene for bruk og åpne.

2 Sett inn DVD; Handbrake vil gjenkjenne den automatisk. Velg hvilke spor eller kapitler du ønsker å konvertere.

For andre innspill filtyper, klikker du på "Source" ikonet for å finne din MPEG med AC3 lyd i pop-up vindu, og åpne i håndbremsen.

3 Velg en forhåndsdefinert filtype fra "Output Format" liste, eller klikk på "Toggle Presets" -knappen for å velge mellom flere alternativer, inkludert automatiserte forhåndsinnstillinger for bærbare medieenheter.

4 Velg lydinnstillinger og videokvalitet, avhengig av dine behov. Du kan også angi en estimert størrelse utdatafilen hvis du vet nøyaktig hvor stor eller liten du vil at videoen.

5 Klikk på "Browse" -knappen for å velge filen utgang destinasjon og klikk på "Start" for å starte konverteringen.

MPEG Streamclip konverteringer

6 Last ned og installere gratis MPEG Streamclip program. Godta lisensvilkårene og åpen.

7 Åpne din MPEG med AC3 lyd ved å dra selve filen til MPEG Streamclip boksen, eller ved å klikke "Fil" og "Åpne fil" for å finne og åpne videoen.

Hvis du åpner en DVD, direkte MPEG Streamclip til "Video TS" -mappen og velg "VOB" filen du vil konvertere. (Hvis rippe en helaftens film, vil den største VOB tittelen være den viktigste filmen.)

8 Når videoen er lastet, klikk på "File" og velg ett av utgangsforhåndsinnstilte alternativer.

9 Velg komprimeringstype og kvalitetsinnstilling. Klikk på "Alternativer" for å endre mer detaljerte innstillinger.

10 Velg "Øvre felt" som "Field Dominans," med mindre du er koding MPEG som et DV-video.

Klikk "Make Movie" for å starte konverteringen.

Konvertering med VLC Media Player

11 Last ned og installere gratis VLC Media Player. Godtar vilkårene for bruk og starte programmet.

12 Last filen til VLC ved å klikke på "File" og "Open Files".

1. 3 Klikk "Fil" og velg "Streaming / eksport Wizard" for å starte eksport oppsett. Velg "Transcode / Lagre til fil" og klikk "Next".

14 Velg "eksisterende spilleliste Element", markere videoen i spillelisten, og klikk "Next". Velg video- og lydkodeker, avhengig av dine behov. Du kan re-koding av MPEG med AC3 lyd som WMV, DivX film, AVI eller MPEG, blant andre.

15 Velg en "Encapsulation Format" (VLC vil automatisk velge en for deg) og klikk "Next".

Klikk på "Velg" for å plukke ut video destinasjon og klikk "Next".

16 Gjennomgå sammendraget skjermen og klikk "Back", hvis det er nødvendig, eller klikk "Finish" for å starte konverteringen.

Hint

  • Hvis konvertere en MPEG til en bærbar medieenhet, sjekk bruksanvisningen for mengden av piksler det holder (f.eks 720 x 480), slik at du ikke konvertere videoen til en større størrelse enn enheten kan håndtere.
  • Avhengig av størrelsen og fil av dine innspill video, tillate flere minutter til flere timer for konverteringer.