Hvordan konvertere en YouTube-video til en AVI Online

Hvordan konvertere en YouTube-video til en AVI Online


Alle YouTube-videoer er innebygd som FLV (Flash Video) i det som er kjent som en Shockwave Flash Player. Konvertering YouTube-videoer til en AVI (Audio Video Interleave) online krever en enkel online omformer som vil "grab", konvertere og tillater deg å laste ned ønsket fil. Det er dusinvis av online konverteringssider som vil konvertere YouTube-video til AVI, inkludert ConvertFiles.com, Movavi Online Converter og Vixy.net. Disse nettstedene er gratis å bruke og ikke krever at du registrerer deg å konvertere filer.

Bruksanvisning

Konverter filer

1 Start nettleseren og gå ConvertFiles.com. Klikk på "eller last ned fra" -knappen, som ligger i "Velg en fil å konvertere" boksen.

2 Kopiere og lime inn nettadressen til YouTube-videoen du vil konvertere inn i "Eller laste den ned fra" boksen.

3 Velg "Audio Video Interleave" fra "Output Format" drop-down menyen.

4 Klikk i boksen merket "Send en nedlastingslink til min e" og skriv inn din e-postadresse i feltet som kommer opp under "Output Format".

5 Klikk på "Konverter" knappen og vent til nettstedet for å laste opp videofilen fra YouTube. Du kan forlate siden når du blir bedt. Vent på din e-post fra ConvertFiles.com inneholder en nedlastingslink for videoen. Klikk på "Last ned" for å laste ned den konverterte AVI video.

Movavi Online Converter

6 Åpne nett program og direkte til Online.Movavi.com. Klikk på fanen "URL" på venstre side av siden.

7 Åpne en ny fane eller et vindu og gå til siden av YouTube-videoen du vil konvertere. Kopier og lim inn nettadressen inn i "URL" -feltet på Movavi hjemmeside.

8 Velg "AVI" output format fra "Velg en Output Format" -boksen.

9 Sjekk "Jeg godtar vilkårene for bruk" boksen og klikk "Konverter!" slik at området for å laste opp og konvertere YouTube-video. Ikke la siden mens Movavi er å konvertere videoen. Klikk på "Last ned" som vises når området er ferdig konvertering å hente AVI video.

Vixy.net

10 Start nettleseren og finne videoen på YouTube du vil konvertere. Kopier nettadressen webadresse.

11 Åpne en ny Internett-fane og gå Vixy.net. Lim inn nettadressen til videoen i nettstedets "URL" feltet øverst på siden.

12 Klikk på "konverterer til" drop-down boksen og velg "AVI" output alternativet.

1. 3 Trykk på "Start" -knappen for å tillate Vixy.net å starte nedlasting og konvertere videoen. Ikke la siden. Vent på videoen for å konvertere til AVI. Klikk koblingen for nedlasting som vises når konverteringen er ferdig å laste ned den konverterte filen på harddisken.