Hvordan konvertere lyd til tekst på Mac

Hvordan konvertere lyd til tekst på Mac


Det har vært bare én måte å konvertere lyd til tekst for de fleste av innspilt historie --- med penn og papir. Fremskritt i datateknologi de siste årene har ført til en rekke forbedringer som har en rekke bruksområder, fra å hjelpe studenter rekord viktige forelesninger til at de med motoriske vansker til å kommunisere skriftlig. Det er flere måter å konvertere lyd til tekst på Mac-maskiner.

Bruksanvisning

1 Diktere dine tanker bruker MacSpeech Dictate, en talegjenkjenning programvare som konverterer dine talte ord til tekst. MacSpeech Dictate fungerer med vanlige Mac-programmer som Microsoft Word, Adobe Photoshop og iWork suite av applikasjoner. Kostnaden for MacSpeech Dictate inkluderer en spesiell mikrofon. MacSpeech tilbyr spesialiserte versjoner av programmet for de som dikterer informasjon i de juridiske eller medisinske felt.

2 Transkribere en innspilt lydfil manuelt ved hjelp Express Scribe Transkripsjon programvare for avspilling. Dette gratis programmet lar deg styre avspillingen av en lydfil med hurtigtaster mens du skriver ut lyden. Selv om dette alternativet tar lengst, er det også den minst kostbare alternativet.

3 Konvertere en innspilt lydfil til tekst med MacSpeech Scribe programmet. MacSpeech Scribe kan transkribere .wav, AIF, AIFF, .m4v, .mp4 og .m4a lydfiler. Du åpner lydfil i MacSpeech Scribe, klikk på "Transkriber" -knappen, og programmet starter umiddelbart behandle filen. Programmet har en nøyaktighet på opp til 99 prosent, ifølge MacSpeech Scribe nettstedet.