Hvordan Konvertere streaming musikkfiler til MP3-filer

Hvordan Konvertere streaming musikkfiler til MP3-filer


Mens du surfer på nettet, vil du ofte støter på streaming musikkspillere innebygd på musikk nettsteder og blogger. Disse streaming musikkspillere lar brukerne spille av lyd som er lastet opp til spilleren, men ofte ikke har et alternativ for å laste ned lyd. Hvis du trenger å bruke streaming audio for en presentasjon eller et annet program, men er ikke koblet til Internett, vil du være i stand til å spille det. Heldigvis er det en enkel måte å konvertere streaming audio til en nedlastet MP3-fil.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser på datamaskinen. Naviger til nettsiden som har streaming audio du ønsker å konvertere til MP3. Spill streaming audio for å sørge for at det er bufring riktig og høres normalt.

2 Åpne en ny fane, og naviger til OffLiberty.com eller et annet nettsted som kan konvertere bufret lydstrømmer til nedlastbare MP3-filer. Les vilkårene for tjenesten og annen informasjon for å sikre at streaming audio lovlig kan konverteres til nedlastbare MP3.

3 Kopier nettadressen til nettstedet som inneholder streaming musikkfilen. Klikk på fanen med streaming av musikk og markere URL i adressefeltet. Bruk "Ctrl + C" hurtigtast for å kopiere URL. Klikk på fanen OffLiberty.com og klikk på tekstboksen i midten av siden. Lim inn den kopierte nettadressen ved å bruke "Ctrl + V" hurtigtast.

4 Konvertere streaming av musikk fil til MP3. Klikk på den runde knappen under tekstboksen på OffLiberty.com for å starte konverteringen. Vent til den nye siden å laste. Høyreklikk på boksen som inneholder navnet på den lydstrømmen du har konvertert. Velg "Lagre mål som ..." og navnet på filen som du ønsker. Klikk på "OK".

5 Vent til MP3-fil som skal lastes ned og finne det på harddisken. Dobbeltklikk på filen for å spille den i din standard MP3-spiller.

Hint

  • Ikke konvertere alle streaming audio til nedlastbare MP3 til du har samtykke fra eier og utgiver av streaming lydfil.