Hvordan konvertere VMware til Virtualbox

Hvordan konvertere VMware til Virtualbox


VMWare har programvare for brukere som ønsker å kjøre flere virtuelle maskiner på en enkelt vertsmaskinen. Ved å opprette virtuelle maskiner, kan brukeren teste mange operativsystemer på vertsmaskinen på en sikker og isolert miljø. En gratis alternativ til de produktene som tilbys av VMWare er VirtualBox fra Sun Microsystems. I tillegg til å være gratis, er VirtualBox åpen kildekode og kjører på alle Windows, Macintosh og Linux-maskiner. Brukere som ønsker å bytte fra VMWare produkter til VirtualBox må du først konvertere sin VMWare virtuell maskin til en format som er kompatibelt med VirtualBox.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer versjon av VirtualBox for operativsystemet vertsmaskinen bruker. Programvaren kan lastes ned fra VirtualBox nettstedet.

2 Finn VMWare virtuell maskin bildefil på vertsmaskinen. Filen vil ha en .vdmk filtype og bør plasseres i en mappe som heter "virtuelle maskiner."

3 Start VirtualBox og velg "Virtual Media Manager" fra "Fil" -menyen. Klikk "Legg til" når Media Manager dialogboksen åpnes. Naviger til VMWare image-filen tidligere, og klikk "Åpne".

4 Sjekk om bildefilen er lagt ordentlig til listen over bildene som vises i Virtual Media Manager. Størrelsen på bildefilen bør være omtrent den samme som VMWare bildefilen ligger tidligere. Klikk "OK" for å starte konverteringen. Opprett en profil for den nye VirtualBox virtuell maskin, og velg den importerte bildefilen for lagringsstedet.

5 Starte nye VirtualBox maskinen for å sikre at konverteringen ble gjort riktig og den virtuelle maskinen kjører riktig.