SMART Notebook Verktøy

SMART Notebook Verktøy


SMART er et selskap som produserer tavle programvare som brukes i begge organisasjonene og klasserom, og du kan bruke disse programmene som læring, undervisning og samarbeidende verktøy. SMART Technologies Selskapet tilbyr bransje profesjonelle og student-utgaver. Alle disse programmene krever en avgift for å bruke og du kan kjøpe disse verktøyene direkte fra selskapet.

Notebook Express

SMART Notebook Express er en vertsbasert program, noe som betyr at du kan få tilgang til den fra hvilken som helst nettleser på en datamaskin. Dette programmet lar deg dele prosjekter og samarbeide med andre. Dette er en gratis versjon av SMART Notebook programvare, men du må allerede ha eksisterende SMART Notebook prosjekter for å bruke dette programmet. Programmet lar deg skrive notater på prosjekter med digitalt blekk, og du kan også gjøre in-line tekstredigering og legge til linker til nettsteder. Du kan også laste opp og dele multimedia filer som videoer og lyd, og du kan sende lekser filer til studenter som ikke var i stand til å komme til klassen. Det er også en gratis SMART Exchange-nettsamfunn hvor du kan finne klasserom leksjoner og innhente opplysninger fra andre lærere.

Math Verktøy

SMART Notebook Math Tools er en add-on for SMART Notebook programvare, og det gir deg mulighet til å lære elevene matematikk undervisning. Dette programmet kommer med alle de verktøyene som trengs for å løse ligninger, inkludert grafer, måleverktøy, geometriske figurer og tabeller. SMART Notebook Math Tools-programmet kommer også med en likningseditor og et program for å lage grafer og figurer. Det er en gratis prøveversjon nedlasting versjon av dette programmet, men du må kjøpe fullversjonen når prøveperioden utløper. Som i 2010, koster dette programmet mellom $ 129 og $ 11 999 avhengig av antall datamaskiner som du har. Dette programmet er bare kompatibel med Windows-operativsystemet.

Collaborative Learning Software

Dette verktøyet lar deg lage interaktive undervisningsplaner og den bruker et grafisk brukergrensesnitt (GUI) for å hjelpe deg å lage timeplaner. En GUI er et grensesnitt som lar deg kjøre kommandoer og prosesser ved hjelp av radioknapper, veivisere og avmerkingsbokser i motsetning til å skrive kode eller programmer. Andre funksjoner i dette programmet er muligheten til å legge til bilder, multimediefiler, temaer og objekter til leksjonene, enten ved hjelp av materiale som du laster opp eller SMART Notebook Gallery. Du kan også legge til notater til dine prosjekter ved hjelp av digitalt blekk, og du kan samarbeide med andre ansatte og / eller elevene. Det er en 30-dagers gratis prøveversjon nedlasting og produktet starter på $ 1999.