Hvordan lage 3D-skjermsparere

Å gjøre en 3D-skjermsparer er en unik, tilpasset måte å vise bildene dine på noe annet enn den vanlige 2D. Du kan legge til spesialeffekter til skjermsparere, inkludert farger og hvordan bildene bla gjennom skjermen. Et program som du kan bruke til å lage en 3D-skjermsparer med kalles Screensaver Maker. Programmet er gratis å laste ned og prøve, men for å få tilgang til mer avanserte funksjoner du må kjøpe det etter en rettssak.

Bruksanvisning

1 Gå til http://www.iwantsoft.com/screensaver-maker.htm i nettleseren din. På venstre side av skjermen, under "Last ned" klikk "Screensaver Maker." Når vinduet dukker opp, klikk "Lagre Fil" og lagre den på et sted lett tilgjengelig, som skrivebordet ditt.

2 Vent til nedlastingen er ferdig, og gå til skrivebordet ditt og finne den kjørbare filen. Dobbeltklikk for å åpne den for å starte installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet. Velg å kjøre programmet etter at du har installert den.

3 Les boksen som dukker opp på skjermen om registrering. Du trenger ikke å registrere akkurat nå, men hvis du planlegger å holde programmet etter å ha prøvd det kan være lurt å registrere slik at du ikke trenger å se boksen hver gang programmet starter. For nå bare klikker du på Nei

4 Klikk på knappen som sier "3D Saver" klikk deretter på knappen under der det står "Legg til et bilde." Finn det første bildet på datamaskinen som du vil legge til. Gjenta denne prosessen med start fra "Legg til bilde" for å legge til flere bilder for skjermsparer. Hvis du ønsker å flytte bilder opp og ned, kan du bruke den grønne flytte opp / flytte ned piler.

5 Endre 3D Screensaver Settings i det neste området til hva som passer deg. Det er nok best å la skjermoppløsningen modus til standard. Endre sekunder av hvor lenge du vil at bildene skal overgangen fra den ene til den andre. Til slutt, hvis du vil, kan du endre scenen for å vise bildene på (i den siste rullegardinlisten.)

6 Klikk på "Preview / test designet skjermsparer" -knappen for å vise 3D skjermsparer du nettopp opprettet. Du kan gå ut av forhåndsvisningen ved å trykke på Esc-tasten på tastaturet. Hvis du er fornøyd med din skjermsparer, gå til "Project" -menyen og klikk "Lagre som". Skriv inn et navn for din skjermsparer og klikk på Lagre.

7 Lag din installatør slik at du kan bruke din nye skjermsparer. Gå til "Wizard" -menyen og velg Trinn 5: utgang installatør. Fyll ut feltene, velger du et sted på datamaskinen for å lagre installasjonsfilen til, og klikk "Opprett". Vent en liten stund. Skjermspareren skal være klare til å installeres og brukes.

Hint

  • Hvis du gå ut av programmet og trenger å få skjermsparer som du opprettet tilbake, gå til Project, deretter Åpne, og finne det stedet du lagret filen på tidligere.
  • Når du oppretter en 3D-skjermsparer, husk programmet vil ikke forvandle selve bildet inn i et 3D-bilde, i stedet vil det ta bildene du har og sette dem i en 3D-form med andre bilder.