Hvordan lage bilder Mykere i "Adobe Photoshop Lightroom"?

Ved å maksimere klarhet og minimere skarphet, kan du bløtgjøre huden teksturer i bilder og retusjere bildene slik grafikere gjøre for magasiner. Adobe Photoshop Lightroom, et digitalt mørkerom, har en "myke hud" verktøy som gjelder akkurat den rette mengden av klarhet og skarphet i et bilde som du male over den med børsten. Bare åpne et bilde, finn Lightroom er "myke hud" børste, og forvandle feil til fullkommenhet ved å male dem bort ved hjelp av musen.

Bruksanvisning

1 Start Adobe Lightroom og klikk "Library" for å se mappene dine.

2 Naviger gjennom listen over bildefiler i mapper, og finne en fil som inneholder et bilde av en person. Dobbeltklikk filen for å vise bildet i bildevisningen.

3 Klikk på "Zoom" slider nederst i bildevisningen. Dra glidebryteren til personens ansikt fyller bildevisningen.

4 Klikk på fanen "Utvikle" på toppen av Lightroom, og klikk deretter på "Adjustment Brush" verktøyet.

5 Klikk på drop-down boksen ved siden av "Effect", og klikk deretter på "myke hud."

6 Flytt musepekeren over bildet og merk markøren form. Markøren endres til en liten sirkel. Flytt tilbake til justeringspanelet og finne "Size" slider. Dra denne glideren øker og minsker sirkelens radius. For nå, la sirkelens radius i standardstørrelse.

7 Flytte markøren tilbake til bildet, og male over de deler av huden du ønsker å mykne. Som du male, myker Lightroom huden under området du maler. Unngå å male over håret eller øyenbryn. Hvis du gjør en feil, trykker du "CTRL" og "Z" for å angre den siste maling strøk.

Hint

  • The Adjustment panelet har også en "Skarphet" slider. Dra glidebryteren til venstre for å øke mykgjørende effekt, og dra den til høyre for å redusere effekten. Du kan også gjøre børsten så stor som du liker ved å skyve "Size" glidebryteren til høyre. Bløt hele bildet raskt ved å dra glidebryteren helt til høyre. Dette maksimerer "myke opp huden" børste. Ved å eksperimentere med forskjellige børste størrelser og varierende grad av skarphet, vil du oppdage den innstillingen som gir den mykgjørende effekten du ønsker ..
  • Ikke bekymre deg for å ødelegge originalbildet mens eksperimentere med Justeringspensel-. Endringer du gjør, er destruktiv og påvirker ikke den opprinnelige bildefilen. (Se referanse 1, punkt 4 - finne "destruktiv"). Hvis du ikke ser effekten "myke hud" i justeringspanelet, gjøre det synlig ved å gjøre følgende: Klikk "Edit", klikk på "Innstillinger" og deretter "Presets". Klikk "Gjenopprett Lokale Justering Presets" og deretter "OK".