Hvordan lage Blank Avery 5160 etiketter i Word

Hvordan lage Blank Avery 5160 etiketter i Word


Avery 5160 er en selvklebende adresseetikett, fordelt på 30 etiketter per ark. Slik skriver du ut på et ark med Avery 5160 etiketter med et program som Microsoft Word, må en mal brukes. Malen er pre-delt inn i 30 seksjoner, slik at du kan se hva de ferdige adresseetiketter vil se ut som du skriver. Bruk en mal til å utforme og skrive ut Avery 5160 etiketter med Microsoft Word.

Bruksanvisning

1 Bla til nedlastingssiden for Avery 5160 Word-mal ved å bruke linken i "Ressurser" nedenfor. Klikk på den blå "Last ned mal" -knappen. Avery krever visse opplysninger som skal oppgis før maler kan lastes ned.

2 Skriv inn navn, e-postadresse og land. Klikk på "Send". En nedlasting åpnes. Lagre den resulterende filen - "U-0087-01_P.doc" - til skrivebordet.

3 Dobbeltklikk på den nedlastede filen. Den åpner i Microsoft Word. Hver tomme boksen på skjermen representerer en av de 30 etiketter i en Avery 5160 ark.

4 Klikk i noen av de 30 etiketter og skriv inn en adresse. Trykk på "Enter" mellom hver linje av adressen.

5 Klikk og dra med musepekeren for å merke hele adressen, og bruk rullegardinmenyen font øverst på skjermen hvis du ønsker å endre etiketten skrift eller tekststørrelse.

6 Klikk på "Center" -knappen øverst på skjermen, eller trykk på "Ctrl" og "E" tastene samtidig for å sentrere adresse i adressefeltet.

7 Gjenta trinn 4-6 til du har skrevet inn alle adressene. Kontroller at Avery 5160 label Arket er lagt i skriveren, og trykk "Ctrl" og "P" tastene samtidig når du er klar til å skrive ut etikettarket.