Hvordan lage Desktop Wallpaper for enhver oppløsning

Hvordan lage Desktop Wallpaper for enhver oppløsning


Noen ganger mens du surfer på internett, finner du et bilde som du ønsker å gjøre om til skrivebordsbakgrunn, eller kanskje du ønsker å bruke et bilde som du tok med digitalkameraet. Uansett må det være riktig formatert for å fylle skjermen. Med noen modifikasjoner, kan du lage skrivebordsbakgrunn ut av alle digitale bilde uansett hva oppløsningen på dataskjermen.

Bruksanvisning

Opprette skrivebordsbakgrunnen for enhver oppløsning

1 Finn ut oppløsningen på datamaskinen. Minimer alle programmer og høyreklikk på et tomt område på skjermen. Klikk på "Egenskaper" fra menyen som dukker opp, klikk deretter på "Settings" -fanen på toppen av pop-up boks. Skriv ned skjermoppløsningen som datamaskinen bruker (for eksempel 1064 x 768).

2 Velg et digitalt bilde eller bilde for å endre til tapet.

3 Åpne digitalt bilde ved hjelp av en grafikk program. En fri, ned-last program som kan brukes er paint.net. Uansett, vil fremgangsmåten være lik med alle program.

4 Gå til "Fil" og klikk "Åpne". Bla gjennom datamaskinen din til du finner bildet du ønsker å re-størrelse og klikk "Åpne".

5 Re-størrelse på bildet for å matche den oppløsningen som du fant i trinn 1. Klikk på "Image" i menylinjen øverst i programmet og velg "Re-size». Deretter klikker du på "Absolute Size" og sjekke "Hold Ratio" boksen. Dette alternativet vil holde bildet ditt fra å bli forvrengt når re-størrelse det. Type "1064" i bredden boksen (eller bruk det skjermoppløsning du fant i trinn 1) og "768" i høyden boksen (eller bruk det skjermoppløsning du fant i trinn 1). Klikk "OK" for å godta endringene.

6 Hvis du vil lagre re-størrelse bilde, klikk på "File" og deretter "Lagre som" og velg et sted å lagre filen. Det enkleste er å sette det på skrivebordet; denne måten, vil filen være lett å finne.

7 Lukke eller minimere alle åpne programmer som kjører på datamaskinen.

8 Høyreklikk på et tomt område på skrivebordet og velg "Properties". Naviger til "Desktop" og klikk på den. Klikk "Bla gjennom" og finn filen du nettopp lagret. Velg filen og klikk "OK." Dette vil sette bildet som skrivebordsbakgrunn.

Hint

  • Når du endrer størrelsen et bilde med å opprettholde forholdet funksjonen, kan du ikke være i stand til å få tallene til å matche ønsket skjermoppløsning. Hvis tallene er innenfor ca 10 piksler, vil tapet fin. Hvis du ikke klarer å holde det tett, og deretter opprette et tomt dokument i grafikkprogrammer som er den eksakte størrelsen du ønsker og lime bildet på den i midten. På denne måten vil du ha bilde i riktig størrelse med en fin ramme rundt det.