Hvordan lage digitale strekkoder

Hvordan lage digitale strekkoder


Strekkoder skrives symboler som kan leses med en strekkodeleser. Strekkoder kommer i ulike former og stiler, men alle er trykt i svart og hvitt. Disse kodene inneholde data som er digitalt kodet inn en strekkode bilde ved hjelp av strekkode-generering programmer tilgjengelig på nettet. En generert strekkodebilde kan skrives ut ved hjelp av en vanlig skriver eller en strekkode skriver. Ved hjelp av strekkoder kan være gunstig for enhver bedrift eller organisasjon.

Bruksanvisning

1 Tilgang online strekkode genererende programmer ved å åpne nettleseren og besøke noen av de følgende nettsteder: Barcode Soft, strekkoding eller Barcode Generator (se Ressurser). De fleste online strekkode skapende programmer er gratis å bruke og har et brukervennlig program grensesnitt.

2 Se programmet grensesnittet, vanligvis plassert på nettsiden destinasjonsside. Se på de ulike typer strekkoder som presenteres i grensesnittet, og klikk deretter på den type strekkode du liker å bruke. Se etter plass hvor dataene som skal digitalt kodet inn en strekkode må skrives. Skriv inn dataene og klikk på "Generer Barcode" for å generere strekkoden bildet.

3 Se på strekkodebilde generert av programmet. Lagre bildet til datamaskinen ved å høyreklikke på bildet, og deretter klikke på "Lagre bilde som" i rullegardinmenyen. Åpne lagret bilde og skrive det ut ved hjelp av en vanlig skriver eller en strekkode skriver. Plugg en strekkodeleser til et tilsvarende port på baksiden av datamaskinen, og deretter skanne den trykte strekkode image. Se de opplastede data i datamaskinen.