Hvordan lage din egen Data Migration Cable

Hvordan lage din egen Data Migration Cable


Microsoft Windows 7-funksjoner flere metoder for overføring av data fra en datamaskin til en annen, inkludert grunnleggende fil kopier og lim inn, og den nye Easy Transfer metoden. Migrering av data mellom datamaskiner krever en datakabel, en trådløs tilkobling, eller bruk av bærbare medier. Konstruer din egen Ethernet data migrasjon kabel som du kan bruke til å overføre informasjon fra en datamaskin til en annen.

Bruksanvisning

1 Strip en tomme av beskyttende plast slire av den ene enden av CAT5E kabel ved hjelp av en wire stripper verktøy. Separat og rett 1/2-inch på slutten av hver utsatt wire.

2 Skyv ett sett av kabelendene inn i en RJ45 CAT5E kontakten ifølge pinout nedenfor. Tell RJ45 pins fra venstre til høyre med kategorien kontakten ned og pinnene som vender bort fra deg.

Pin 1- hvit / grønn ledning

Pin 2- grønne ledningen

Pin 3 hvit / orange ledning

Pin 4- blå ledningen

Pin 5- hvit / blå ledningen

Pin 6- oransje ledningen

Pin 7- hvit / brun ledning

Pin 8- brun ledning

3 Kontroller at ledningene i RJ45-kontakten kontakt innsiden enden av kontakten. Sørg også for at CAT5E beskyttende plast jakken er inne i kontakten. Plasser RJ45 plugg inn i en crimper verktøy og klemme ledningene på plass i kontakten. Trykk på håndtaket på crimper verktøy for å skyve RJ45 pinnene gjennom ledningene.

4 Gjenta fremgangsmåten ovenfor for den andre enden av kabelen ved hjelp av pinouts nedenfor. Igjen, telle RJ45 pins fra venstre til høyre med kategorien kontakten ned og pinnene som vender bort fra deg:

Pin 1- hvit / orange ledning

Pin 2- oransje ledningen

Pin 3 hvit / grønn ledning

Pin 4- blå ledningen

Pin 5- hvit / blå ledningen

Pin 6- grønne ledningen

Pin 7- hvit / brun ledning

Pin 8- brun ledning

Du kan nå bruke kabel for å koble to datamaskiner via Ethernet for å migrere data.

Hint

  • Du kan erstatte CAT6 kabel og kontakter hvis CAT5E forsyninger er ikke tilgjengelig.