Hvordan lage din egen TV-spill med Python

Hvordan lage din egen TV-spill med Python


Er du lei av å spille de samme gamle videospill? Lær hvordan du kan lage dine egne spill med Python. Python er en kraftig og fleksibel objektorientert programmeringsspråk. Pythons syntaks er lett å lese, noe som gjør det attraktivt for både spirende programmerere og avanserte programvareutviklere. Python er en solid plattform for å lage dine egne spill. Men hvis du ønsker å gjøre Python videospill som vennene dine faktisk vil ønske å spille, er du også kommer til å trenge å vite hvordan du bruker pygame.

Bruksanvisning

1 Last ned Python fra Python.org (se Ressurser). Python er gjort tilgjengelig under en åpen kildekode-lisens, så nedlastingen vil ikke koste deg noe. Når du trekker opp Python hovedsiden, se i øvre venstre hjørne og klikk på "Last ned" linken. Finn den nyeste versjonen av Python for datamaskinens operativsystem, og klikk på linken for å starte nedlastingsprosessen. Når nedlastingen er ferdig, er et Python snarvei plassert plassert på skrivebordet ditt. Dobbeltklikk på ikonet for å åpne Pythons Integrated Development Environment (IDLE). Hvis du ikke mottar noen feilmeldinger, nedlastingen var vellykket.

2 Lær det grunnleggende. Før du kan slå på at morderen spill idé til virkelighet, må du lære det grunnleggende Python programmering. Ett alternativ for å lære hvordan du bruker Python språket er gjennom gratis online tutorials. For å finne tutorials, klikk på "Om Python" i øvre venstre hjørne av Python hjemmeside. Klikk deretter på "Komme i gang" og bla ned til Lære delen for å finne lenker til Python tutorials. Noen mennesker liker å lære fra elektronisk opplæring, men mange av dem er rettet mot avanserte brukere eller er dårlig organisert, noe som gjør dem vanskelig for nybegynnere å bruke. Din andre alternativ for å bli kjent med Python er ved å kjøpe et par bøker. Populære titlene er "Learning Python" av Mark Lutz, "Python Programming for Absolute Beginner" av Michael Dawson og «Begynnelsen Game Development med Python og pygame" av Will McGugan. Det finnes dusinvis av Python bøker å velge mellom, og hver forfatter har en annen tilnærming til undervisning språket, så besøk din favoritt murstein og mørtel eller online bokhandel og lese noen få sider for å se om boken passer din læringsstil. Når du vet det grunnleggende tilordne variabler, kjører looper, trykking strenger, og lage grafiske brukergrensesnitt, kan du begynne å gjøre enkle tekstbaserte spill.

3 Installer pygame. Pygame er et sett av Python-moduler som senter på videospill design. Ifølge Dawson, disse modulene gi deg tilgang til et stort utvalg av multimedia klasser, slik at du kan inkludere grafikk, lydeffekter, musikk og animasjon i dine Python-programmer. For å installere pygame, gå til pygame.org (se Ressurser) og klikk på "Downloads". Pass på at du laster ned den versjonen av pygame som sammenfaller med den versjonen av Python du lastet ned tidligere. Etter pygame er installert, har du de samme to alternativer for å lære å bruke det: elektronisk opplæring eller reelle bøker. Når du lære om sprites, grafikk, dueller og animasjon, er du klar til å lage din egen Python videospill.

Hint

  • Å gjøre en kompleks video spillet vil ta en betydelig mengde tid, og du vil kjøre inn bugs. I tillegg, husk at store videospillutvikler har multimillion-dollar budsjetter og hundrevis av mennesker som arbeider på deres spill, så ikke forvent spillet til å være av samme kvalitet.