Hvordan lage dine egne ringetoner og tilbakeringing Tones

Hvordan lage dine egne ringetoner og tilbakeringing Tones


Mobiltelefoner generelt akseptere noen grunnleggende ringetone formater, inkludert MP3, WAV, AIFF, AAC eller WMA-filer. Heldigvis kan PC- og Mac-brukere bruke programvare som leveres som standard med sine datamaskiner - Windows Media Player for PC og iTunes for Mac - for å skape ønskede ringetoner. Men mens iTunes-brukere kan redigere og konvertere sine ringetone valg direkte i iTunes, må Windows Media Player-brukere laste ned en ekstra plug-in for å trimme sine lydfiler. De kan heller ikke konvertere sine valg direkte til et annet format; de trenger for å brenne en CD og deretter re-importere den i ønsket format. Etter trimming og konvertering, kan brukerne koble sine telefoner til sin datamaskin og laste opp sine ringetoner eller tilbakeringing toner til sine telefoner. Vær oppmerksom på at konvertering eller komprimere lyd kan føre til tap av lydkvalitet, på grunn av kompresjonsstandarder.

Bruksanvisning

iTunes Ringtone Konverteringer for Mac

1 Åpne iTunes, klikk på "File" og velg "Legg til i bibliotek" for å finne og åpne ønsket sang.

2 Klikk på "iTunes" og velg "Preferences". Klikk på "Import Setting" ikonet og velg en koder, avhengig av hvilket format din mobiltelefon bruker ( "MP3 Encoder", "WAV Encoder", etc).

Klikk "OK" to ganger for å gå tilbake til iTunes-biblioteket.

3 Høyreklikk på sangen og velger å skape den ønskede versjonen (format) du valgte i forrige trinn. Din nyopprettede sangen vises under den gamle.

4 Høyreklikk den nye sangen og velg "Get Info". Klikk på "Alternativer" -kategorien, og gå inn i "Start" og "Stopp" tider, avhengig av hvilken del av sangen du vil ha som ringetone (mest ringetoner eller tilbakeringing toner varierer fra 15 til 40 sekunder, avhengig av telefonen). Klikk "OK" for å lagre endringene. Plugg inn din mobiltelefon og finn din nye tonen med "Finder" for å overføre filen til telefonen.

WMP Ringtone konverteringer for PCer

5 Start WMP og åpne den ønskede sangen du vil konvertere i en ny spilleliste. (Hvis sangen allerede er formatert riktig, hopp til punkt 3.)

6 Klikk på fanen "Burn" på toppen av skjermen, og velg den nye spillelisten fra "Burn List" -fanen.

7 Sett inn lyd-CD, og ​​klikk på "Start Burn".

8 Når CD er ferdig, klikker du på "Verktøy" og velg "Alternativer". Klikk på fanen "Rip Music", velger det formatet du ønsker å konvertere sangen til, og klikk "OK."

9 Rippe CD tilbake i WMP (det vil automatisk konvertere sporet ved kopiering).

Redigerer Audio i WMP for PCer

10 Last ned WMP Trimmer Plug-in og godta lisensvilkår. I Windows Media Player, gå til "Verktøy" og velg WMP Trimmer Plugin fra "Plug-ins" alternativet.

11 Åpne nylig konverterte filen i WMP og dra markøren til det punktet hvor du vil at ringetonen skal starte. Klikk på "Klikk for å begynne!" knapp.

12 Plasser markøren på slutten punktet for ønsket klipp og klikk "Klikk til slutt!" Bruk "Trim" eller "Cut Out" for å kutte ut endene av klippene, eller å kutte ut midt intervall.

1. 3 Velg ønsket type (hvor du vil lagre filen til) og klikk "Lagre". Plugg i telefonen og importere den nyopprettede klippet til telefonens ringetone eller tilbakeringingstoner mappe.