Hvordan lage en 3D-bilde med Border & Shadow i Photoshop Polaroid

Hvordan lage en 3D-bilde med Border & Shadow i Photoshop Polaroid


Polaroid bilder umiddelbart holde en nostalgisk sted i mange familiealbum. Disse fargebilder, innrammet i hvit bærer der bildet dukket opp fra kameraet, tilbød et snev av mystikk og overraskelse til de som er mer vant til ordinære filmruller. Å ramme ditt favorittbilde i det kjente utseendet til en Polaroid print, bruker Adobe Photoshop filtre og effekter til å lage en digital kopi av den klassiske SX-70 Polaroid pakke film.

Bruksanvisning

1 Opprett en ny Adobe Photoshop-dokument med en bredde på 3,5 inches og en høyde på 4,25 inches på 300 piksler per tomme. Matche fargen modus dokumentet til fargemodus for bildet du har tenkt å sette inn: RGB for et RGB-bilde, og så videre.

2 Sett forgrunnsfargen i Photoshop verktøykassen til en nyanse av null grader, metning på null prosent og lysstyrke på 95 prosent i HSB-delen av fargevelgeren. Dette skaper litt off-hvite fargen på utskriftsrammen Polaroid.

3 Åpne "Window" menyen og velg "Lag" for å få opp lagpanelet. Klikk på «Opprett et nytt lag" -knappen nederst i Lag-panelet. Åpne "Edit" -menyen og velg "Fill". Sett "Bruk" drop-down menyen til "forgrunnsfarge" og klikk på "OK" -knappen for å fylle laget.

4 Aktiver markeringsverktøyet. På alternativlinjen, setter sin "Style" til "Fixed Size" og skriv "3,125 in" i bredde og høyde felt. Klikk én gang nær venstre kant av dokumentet vinduet for å opprette et utvalg rektangel.

5 Åpne "Window" menyen og velg "stier" for å få opp Paths panel. Åpne fly-out menyen øverst til høyre på Paths panel og velg "Make Work Path." Skriv "0.5" i "Toleranse" -feltet i "Make Work Path" dialogboksen og klikk på "OK" -knappen. Dobbeltklikk på "Work Path" oppføring i banepanelet for å redde din vei.

6 Aktiver veivalg verktøyet og klikk på din vei for å velge det. Åpne "Edit" -menyen og velg "Free Transform Path." På alternativlinjen, klikk på den øverste midtpunkt i proxy som bestemmer utgangspunktet for transformasjon. Skriv "1.75 i" inn i "X" -feltet og "0,25" i "Y" -feltet. Klikk på "Commit Transform" -knappen på høyre side av alternativlinjen for å bruke din transformasjon.

7 Åpne fly-out menyen Paths panel og velg "Make Selection" for å opprette et utvalg basert på aktive banen. Klikk i det åpne området av panelet Paths under bane oppføringer å fjerne merkingen din vei. Gå tilbake til Lag-panelet og klikker på fylt lag. Åpne "Layer"-menyen sin "lagmaske" undermenyen og velg "Hide Selection" for å legge til en lagmaske som skjuler den delen av laget der bildet viser.

8 Klikk på "Legg til en Layer Style" knappen nederst i Lag-panelet og velg "Bevel og preg." Sett "Structure" i "Layer Style" dialog boksen til "Putepreg" stil med en "Smooth" teknikk, dybde på én prosent, retning "Up", størrelse på fire piksler og oppmykning av null piksler. I "skyggelegging" delen av effekten, angi vinkelen til 120 grader, høyden til 30 grader, den "Gloss Contour" til standard "Linear" med anti-aliasing slått av, og høylys og skygge moduser satt til henholdsvis standardverdiene for "skjerm" og "Multipliser" modus, både på 75 prosent gjennomsiktighet. Bruk standard hvit høydepunkt og svart skygge.

9 Aktiver "Drop Shadow" boksen på venstre side av "Layer Style" dialogboksen og klikk på navnet til effekten for å bytte til innstillingene. I "Structure" -delen av effekten, bruk "Multipliser" Blend Mode i svart på 75 prosent opacity, med en vinkel på 120 grader, avstand på fem piksler, spredning av null prosent og størrelse på fem piksler. I "Kvalitet", angi kontur til standard for "Linear" med anti-aliasing slått av, null prosent støy og "Layer slår ut Drop Shadow" slått på. Klikk på "OK" -knappen for å legge til effekter.

10 Åpne "Image" menyen og velg "Canvas Size". Klikk på "Relativ" boksen, og skriv deretter inn en tomme i både bredde og høyde felt for å øke størrelsen på dokumentet ved at tiltaket i hver retning. La "anker" sett i sentrum av proxy og klikk på "OK" -knappen. Dette legger dokumentområdet slik at skygge blir fullt synlig.

11 Åpne bildet filen du ønsker å legge til din komposisjon. Åpne "Select" -menyen og velg "All". Åpne "Edit" -menyen og velg "Kopier". Lukk bildefilen, gå tilbake til sammensetning og lime inn i bildet. Dra sin inntreden i Lag-panelet under lag som inneholder bilderammen. Bruk flytteverktøyet til å plassere bilder inne i vinduet på bilderammen.

12 Klikk på laget ikonet for laget som inneholder rammen. Åpne "Select" -menyen og velg "Load Selection". Still "Channel" drop-down menyen til "Layer 1 Mask" og klikk på "OK" -knappen. Åpne "Velg" menyen igjen, går til sin "Endre" undermenyen og velg "Utvid". Sett "Utvid Med" verdien til 36 piksler i "Utvid Selection" dialogboksen og klikk på "OK" -knappen.

1. 3 Klikk på Lag-panelet oppføring for bildet du limte inn i dokumentet. Klikk på "Legg til lagmaske" -knappen nederst i Lag-panelet for å avsløre bare det området av bildet ditt i det aktive utvalget.

Hint

  • Legg en liten mengde Gaussian støy til tonen i bilderammen lag med "Add Noise" filter for å bryte opp selv fargen på rammen.
  • Bruk en håndskrift skrifttype for å simulere et notat skrevet i bunnen av fotoramme.
  • Legg en liten mengde av uskarphet til masken på rammen laget for å myke opp kantene og gi den en slitt look.
  • Endre innstillingene i disse trinnene tilsvarende hvis du jobber i en lavere oppløsning dokument eller en som gjengir bilderammen større enn faktisk størrelse.