Hvordan lage en boktittel i Gimp

Å gjøre en boktittel i Gimp er et prosjekt som skaper en illusjon av et tredimensjonalt objekt, boken, av todimensjonale figurer. Dette prosjektet gjør bruk av Gimp perspektiv verktøy som hjelper deg med å forvrenge figurer med parallelle kanter slik at kantene ser ut til å møtes. Dette er en viktig egenskap av fenomenet perspektiv. Merk at Gimp er "Text" -verktøyet, som du også bruke i dette prosjektet, kan du velge hvilken som helst font installert på datamaskinen for bokomslaget tittel tekst. Hvis ingen skrift dekker dine behov, kan du bruke Gimp er "Paintbrush" verktøyet for å lage hvert tegn i tittelen manuelt.

Bruksanvisning

1 Klikk på verktøypaletten ikonet formet som en stiplet rektangel for å kjøre den rektangulære markeringsverktøyet, og dra på lerretet for å definere et rektangel. Denne formen representerer bokomslag som vil vise tittelen.

2 Klikk på "Velg" menyen "Valg redaktør" kommandoen, og klikk deretter på den nederste ikonet i vinduet som vises. Klikk "OK" for å male rektangelet omrisset.

3 Trykk på "T" for å gå inn inntastingsmodus, og dra over toppen av rektangelet du nettopp tegnet for å definere en tekstboks. Skriv inn bokens tittel i dialogboksen som vises. Høyreklikk på øverste laget i "Layers" -vinduet og klikk på «Fjern tekst" for å gjøre teksten redigerbar som et bilde i stedet for som tekst.

4 Høyreklikk det øverste laget i "Layers" -vinduet og klikk på «Slå sammen ned" for å gjøre teksten og rektangel et enkelt bilde.

5 Klikk på verktøypaletten ikonet formet som et trapes til å kjøre "Perspective" verktøyet. Dra på håndtakene som vises rundt bokomslaget slik at bokens nederste kanten er større enn sin topp, og dens høyre kant er større enn den venstre. Disse endringene gjør dekselet ser ut til å være i en skrå vinkel til siktelinjen. Denne oppførselen gjør trekket synes å være avtagende i tredimensjonale rom.

6 Høyreklikk på "Layer" vinduets øverste laget og klikk "Duplicate", og klikk deretter på fire pilen ledet på verktøypaletten til å kjøre "Flytt" -verktøyet. Dra på lerretet for å dra duplisert dekselet under originaldekselet. Denne handlingen danner bokens bakside.

7 Slå sammen de to lagene holder bokomslag, deretter inn maleri modus ved å klikke på verktøypaletten sin pensel ikon. Trykk "X" for å lage hvit forgrunnsfarge, og dra over nederst til venstre og øverst til høyre hjørne av boken, slik at bunndekselet kanter vises bak kantene på toppdekselet. Dette gjør de to bokomslag vises som en boks. Boken Tittelen vises nå på toppen av denne gjennomført strektegning av en tredimensjonal bok.