Hvordan lage en buet bilde med en kant i InDesign

Hvert bilde i Adobe InDesign vises i en ramme. Endring av rammens form forandrer hvilken del av bildet er synlig. Du kan sette inn et bilde i en elliptisk ramme for enkelt kurve bildet, eller du kan bruke pennen til å endre formen på noen ramme inn en egendefinert kurve. Når rammen er ferdig, bruke et slag til ramme resultatene i en ramme rundt buet bilde.

Bruksanvisning

1 Lag en ramme for bildet. Klikk på rektangel ramme verktøyet og tegne et rektangel ramme, eller klikk og hold på rektangelet ramme verktøyet for å velge ellipsen eller polygon ramme verktøyet. Alternativt kan du bruke pennen til å tegne en ramme manuelt i enhver form.

2 Bruk markeringsverktøyet eller segmentmarkøren for å velge bilderammen. Klikk på "Place" fra InDesign Fil-menyen for å finne bildet og sett det inn i rammen.

3 Bruk pennverktøyet til å endre formen på bilderammen. Klikk og hold på pennverktøyet til å velge Legg Anchor verktøy, og klikk på bildet ramme for å legge ankere. Bruk pennverktøyet til å konvertere deler av figurens linjer til kurver, og dra tangentlinjene langs figurens segmenter for å endre kurven på rammen. Fortsett å modifisere formen på rammen til bare den ønskede delen av bildet viser gjennom den.

4 Klikk på "Stroke" i InDesign Window-menyen for å åpne Strek-panelet. Bruk markeringsverktøyet til å velge bildets ramme og sette en vekt for rammens strøk for å angi hvor tykk bildets grensen bør være. Klikk på "Vis alternativer" på menyen i Strek-panelet og velger et slag stil hvis du ikke vil ha en hel ramme.