Hvordan lage en eBlast Gjennom Outlook

Sende en e-post er mye raskere enn den tradisjonelle penn og papir rute, men når du har et stort antall mottakere for å ta kontakt, klikke for å åpne, fylle ut og sende en e-postmelding kan ta opp verdifull tid. I stedet gruppe alle mottakere av samme melding sammen og "blast" ut enkeltmeldinger med Microsoft Outlook. Sende en e-post til flere mottakere sparer deg hele oppsettet tid og hindrer mulig oppføring feil også. Dra nytte av din Outlook-kontakter samling for å skape en eBlast, eller e-blast, melding.

Bruksanvisning

1 Åpne Outlook. Klikk på "Mail" linken på mail verktøylinjen hvis den ikke allerede er misligholdt i toppen bånd.

2 Klikk på «Ny e-post" på venstre side av båndet. Skriv inn emnet for e-post i "Emne" tekstboksen.

3 Skriv inn kroppen av e-eksplosjonen i tekstboksen eller høydepunkt, kopiere og lime den inn fra et annet dokument.

4 Klikk på "Legg ved fil" -knappen på båndet, bla til og legge noen filer for å sende med e-blast. Dette trinnet er valgfritt.

5 Tag e hjelp av alternativene i "tagger" i båndet, for eksempel "høy viktighet" eller "Følg opp."

6 Klikk på "Til" knappen. Bla gjennom kontaktlisten og dobbeltklikk hvert navn for å legge til eksplosjonen listen. Hvis du allerede har en e-postgruppe utarbeidet for eksplosjonen listen, dobbeltklikker du den gruppen for å legge den til i "Til" -boksen.

7 Klikk "OK" for å lukke "Kontakter" -vinduet. Klikk på "Send" for å sende e-blast.

Hint

  • For å skjule hvem som får din e-blast fra andre mottakere, legge til kontakter i "BCC" boksen i stedet for "å" boksen.
  • Mottakerne kan ha flere typer e-blast blokkering mekanismer på plass. Noen e-postklienter overvåke hvorvidt en e-post ble sendt til flere adressater, og hvis så, omdirigerer meldingen til en spam eller junk-fil umiddelbart.