Hvordan lage en erstatning Link til Facebook-grupper

I sosiale medier, er en forfengelighet URL en tilpasset kobling som leder en person til en bestemt side på et toppnivådomene. Ved å redigere gruppeinnstillingene Facebook, kan du opprette en av disse forfengelighet linker til gruppens side. Erstatningslinken er en kortere lenke enn tidligere automatisk generert link. Den inneholder også et navn eller uttrykk som du selv velger, som ser bedre når de deler linken med venner, familie og forretningsforbindelser.

Bruksanvisning

1 Naviger til facebook.com, og deretter logge inn på kontoen din og klikk på gruppenavn under "Grupper" på venstre sidebar.

2 Klikk på "Edit Group" link fra høyre sidelinjen og klikk på "Grunnleggende informasjon".

3 Klikk på "Oppsett Gruppe E-post" -knappen ved siden av "e-postadresse" etiketten.

4 Skriv inn den første delen av e-postadressen. Den andre delen er automatisk påmeldt for deg. Navnet du velger for gruppens e-postadresse er det samme navnet du velger for konsernets forfengelighet link. Klikk på "Opprett e-post" -knappen.

5 Klikk på "Back to Group" knappen nær øvre høyre hjørne av konsernets administrasjon siden. Hvis du ser på nettsiden adressen i nettleservinduet, ser du den nye koblingen som erstattet den gamle. For eksempel vil det å lese: "facebook.com/groups/examplegroup."