Hvordan lage en fancy presentasjon på Stardoll

På "Stardoll," brukere kan gjøre en ren tekst eller fancy-tekst om meg presentasjon for besøkende og andre "Star" brukere å se. Når dette skrives, kan du lage en enkel fancy-tekst presentasjon ved hjelp av verktøyene "Star" gir i sin presentasjon redigeringsområdet. Du kan også lage en forbedret fancy-tekst presentasjon ved hjelp av script-stil fonter og større skriftstørrelser i Microsoft Word 2007 eller 2010 og Chrome eller Firefox. Uansett nivået på endringer du gjør i presentasjon, kan du vanligvis gjøre en fancy presentasjon på under en halv time.

Bruksanvisning

Grunnleggende fancy presentasjon

1 Velg "MinSide" for å få tilgang til "Star" Suite skjermen.

2 Klikk på "Edit" i Om meg presentasjonen området nedenfor Suite skjermen.

3 Skriv inn ønsket tekst inn i presentasjonen redigeringsområdet.

4 Marker hele teksten, eller en del av teksten med markøren. Klikk på "Skrift Family" drop-down og velg en font. Hvis du ønsker en annen font for en annen del, markere det området og velge en annen skrift.

5 Klikk skriftformatering knappene for å få markert tekst skiller seg ut. Marker den første bokstaven i et ord, et helt ord eller flere ord sammen. Klikk på "Fet" -knappen for å mørkne teksten, "Kursiv" -knappen for å skrå teksten frem, til "Understreket" -knappen plassere en linje under teksten eller "Gjennom" -knappen for å kjøre en linje gjennom teksten.

6 Bruk "Velg Text Color" -knappen for å endre tekstfarge. Marker teksten, klikker du på "Select Text Color" -knappen og velg en farge. For å gjøre flerfargede ord, høydepunkt og endre farge på hver bokstav i et ord en bokstav om gangen.

7 Klikk på "Velg bakgrunnsfarge" knappen for å legge en farge til området bak teksten eller lage hvit tekst. Marker teksten, klikker du på "Velg bakgrunnsfarge" knappen og velg en farge. For å gjøre hvit tekst, velger du en mørk bakgrunnsfarge som svart, klikk på "Select Text Color" -knappen og velg "Hvit".

8 Klikk på "Lagre" -knappen når du er ferdig for å oppdatere kontoen din med den nye fancy presentasjon.

Jobb Presentasjon i Word

9 Logg inn på "Star" bruker Chrome eller Firefox. Klikk på "MinSide" -fanen og deretter "Edit" i About Me delen.

10 Åpne et Microsoft Word-dokument. Skriv inn teksten til presentasjonen på den blanke siden.

11 Klikk på "Home" og bruke noen av verktøyene i Font delen for å lage fancy tekst for presentasjonen. For eksempel markere teksten og velge et skript stil font som "Freestyle Script" eller "Gigi", eller stiliserte scripts som "Chiller" eller Castellar »fra Font rullegardinlisten. Velg en større tekststørrelse fra Font Size rullegardinmenyen.

12 Marker teksten når du er ferdig. Klikk og dra den uthevede teksten til nettleservinduet og "Star" presentasjon redigeringsområdet.

1. 3 Slipp museknapp for å slippe teksten inn i området, og klikk "Lagre" for å oppdatere presentasjonen.

Hint

  • Hvis du har problemer med å spare presentasjonen, omformulere det og prøv igjen. Den "Star" uanstendighet filter hindrer visse ord og bokstavkombinasjoner vises i presentasjoner.
  • Tekstformatering kan endres eller forsvinne fra din "Star" konto når du har lagret den. Noen endringer kan ikke vises i andre enn Chrome eller Firefox nettlesere eller kan bare vises i en av disse nettleserne. På tidspunktet for offentliggjøring, betyr "Star" ikke tillate opplasting av eksterne bilder. Bilder kan ikke vises i det hele tatt, eller kan forsvinne etter at du logger ut av kontoen din.