Hvordan lage en Fill-in Form for My Website

Fyll-skjemaer er interaktive Internett-enheter som gjør det mulig å kommunisere mer effektivt med besøkende til ditt nettsted. Skjemaer vise en rekke spørsmål som ber brukeren om å oppgi nyttige data som deres kontaktinformasjon. Selv skjemaer vanligvis krever en kunnskap om koden som brukes til å lage websider (HTML) kan du bruke et elektronisk skjema generator for å enkelt lage dine egne fill-in skjemaer og legge dem til ditt nettsted.

Bruksanvisning

1 Skissere en mal av utfyllingsskjema nettstedet krever. Hvis du bygger et kontaktskjema, sørg for å inkludere nødvendige spørsmål som fornavn og etternavn, og finne ut hva andre felt må du inkluderer, for eksempel telefon, e-post og / eller hjemmeadresse. Hvis du forbereder en undersøkelse, må du huske å omfatte alle de nødvendige spørsmål for å oppnå dine mål.

2 Åpne et elektronisk skjema generator og vise funksjoner for å finne ut om dette generator oppfyller skjema behov. For eksempel, trenger du en leverandør til både generere den nødvendige Hypertext Markup Language (HTML) syntaks og gir også en metode for å motta denne informasjonen (for eksempel sende deg resultatene via e-post)? Hvis ja, se på generator nettsteder som EmailMeForm.com, Wufoo.com og FormSpring.com, som typisk varierer i avgifter fra null dollar til over $ 100 i måneden. Priser avhenger av faktorer, inkludert hvor mange skjemaer du trenger for å lage og om du trenger lagring på leverandørens server. Hvis du bare trenger den kodede fill-in form, for å vise leverandører som hypergurl.com, phpform.org og HTMLBasix.com lage skjemaet, og gi din egen metode for å skaffe data, for eksempel knytte et PHP-skript.

3 Registrer deg for en konto med den valgte generator nettstedet (om nødvendig) ved å klikke på "Registrer deg" -knappen eller lignende. Vanlig HTML generatorer (uten hosting mekanismen) vanligvis ikke krever denne registreringen.

4 Følg instruksjonene på leverandørens hjemmeside for å lage din fill-in form. Tilbydere vanligvis vise et grensesnitt der du kan velge en ferdig form design, eller tilby kombinasjoner av drop-down menyer og tekstfeltene, slik at du kan velge de funksjonene du trenger, for eksempel en tekstboks, og skriv inn tittelen på denne element (for eksempel "fornavn:").

5 Bruk leverandørens metode for generering av HTML-koden som trengs for å legge til fill-in form til ditt nettsted. Noen leverandører, for eksempel phpform.org, kan du klikke på en knapp for å laste ned koden til skrivebordet, mens andre leverandører leverer en knapp som skaper HTML-koden slik at du kan kopiere den. Når du er klar, kopierer du HTML og lim koden inn en åpen HTML-fil for å legge til fill-in form til siden. Bruk nettleserens "Preview" -funksjonen for å vise formen på skjermen.