Hvordan lage en Flyer på Mac

Hvordan lage en Flyer på Mac


Spør grafikere hva dataplattform de foretrekker, og de fleste vil si "Mac". Å gjøre en flyger på en Mac er enkel, mest fordi den nødvendige programvaren er Mac-vennlig og lett å bruke. Selv om det er mange forskjellige programvarepakker som gjør at Mac-brukere å lage profesjonelle flyers (som Photoshop, Quark, InDesign og Pagemaker), fremgangsmåten gjelder for alle typer programvare.

Bruksanvisning

1 Visualiser nøyaktig hvordan flyer kommer til å se. Papirstørrelse, grafikk og kopi er de viktigste faktorene du må vurdere. Planlegg meldingen: Er det kommer til å bli en flyger forbundet med en bestemt hendelse, eller en & # 8220; evig & # 8221; brosjyren som gir tidløs informasjon?

2 Skriv kopien og velg grafikken. Med kopi, husk at mindre er mer. Sats på høyoppløselig grafikk som er relevante i meldingen. Hvis du & # 8217; re lage en flyer for en klient, få en firmalogo og skrift de ønsker å bruke.

3 Plasser grafikk og logoer, og deretter legge til bildetekster og kopi. Indikerer hvor leserne kan få mer informasjon ved å føre et nettsted, telefonnummer eller e-postadresse.

4 Lagre arbeidet ditt på trykk PS (Postscript) format og har flygeblad trykt profesjonelt. Få tak i en prøve fra trykkeri og bekrefte at fargene er riktige, renner kopi jevnt og det er ingen feil.

5 Få kunden til å melde seg ut på prøven, eller gjøre noen endringer og ha en ny prøve produsert. Hvis du fakturering en klient direkte, sørg for å ta hensyn til den tid som medgår med både skriveren og klient.

6 Lagre alle filer og grafiske elementer for fremtidig referanse. Du kan leies på nytt for å produsere en flyger for samme kunde og kan være i stand til å gjenbruke noen av elementene, noe som sparer tid og krefter.

Hint

  • Har flere bransjeeksperter øyeeple jobben før utskrift.
  • Aldri gå billig rute; flyers trykt på personlige blekkskrivere ser uprofesjonelt.