Hvordan lage en gratis logo på få minutter

Hvordan lage en gratis logo på få minutter


Å få en gratis logo for din bedrift kan ta tid. Hvis du har dårlig tid og penger, kan du trenger for å lage logoen på egen hånd. Du kan bruke en online logo skaperen å lage en gratis logo i løpet av minutter. Før du designe din logo, sjekke nettstedets alternativer. Noen logo nettsteder lar deg legge til et varemerke eller opphavsrett til din logo. Andre, for eksempel Logo Design Engine, kan be deg om å betale for en høyoppløselig versjon av gratis logo.

Bruksanvisning

Online Logo Maker

1 Besøk Online Logo Maker å laste Working Panel.

2 Klikk på "Legg Symbol" ikonet øverst panel, velge symbolet du vil bruke, og trykk "OK". Symbolet er lagt til din arbeidsplass. For å tilpasse logoen, gå til "Properties" panel nederst på skjermen og sette symbolet størrelse, posisjon, skygge eller farge.

3 Dobbeltklikk i tekstboksen som inneholder teksten for å redigere den. Skriv inn din tekst. Klikk på "Legg til tekst" ikonet øverst panel og tilpasse teksten i "Properties" panel.

4 Dra alle objekter (tekst eller form) du ønsker å flytte til et annet område.

5 Klikk på "Lagre Logo" ikonet øverst panel for å lagre arbeidet ditt. Godta standard image dimensjoner og klikk "OK." Skriv inn et filnavn for logoen i dialogboksen og klikk "Lagre". For å lagre logoen slik at du kan endre det senere, velg "Lagre prosjekt" -ikonet i øverste panelet, og klikk "OK." Skriv inn et filnavn i dialogboksen og klikk "Lagre".

Logo Design Engine

6 Besøk Logo Design Engine.

7 Velg "Free Logo Design" linken. Plukk den primære design du ønsker å bruke. For å finne andre designvarianter, klikk på "Next" nederst på design.

8 Oppgi informasjon om din logo inn i "Firmanavn" og "Virksomhet" tekstfelt. For å tilpasse teksten, klikk på "Skriftstørrelse" drop-down listen og "Endre skrift" -knappen.

9 Tilpass logo varemerke / informasjon om opphavsrett, justering og farger.

Velg "Select File Type" drop-down listen og velg din logo filformat.

10 Klikk på "Opprett min Logo".

11 Rull ned til bunnen av siden, like under "Opprett min Logo" knappen, for å vise din logo. For å lagre logoen, høyreklikker du på bildet og velg "Lagre bilde som" (Firefox), "Lagre bilde som" (Internet Explorer) eller "Lagre bilde" (Opera). Gi navn til filen i dialogboksen og trykk "Enter".

Logo Factory Web

12 Besøk Logo Factory Web og klikk "Velg bilde" for å hente et bilde.

1. 3 Klikk på bunnen alternativet i pop-up vindu for å bla gjennom tilgjengelige bilder. Velg miniatyrbildet av bildet du vil bruke til å stoppe bildene fra rulle. Klikk på større bildet for å legge den til siden din.

14 Gå til "My Company" og "My slogan" tekstfelt for å endre dem. Hvis du vil tilpasse teksten, velge en størrelse, stil, farge eller skygge.

15 Dra objektene der du vil de skal vises.

16 Klikk på den grønne pilen nederst til høyre på siden for å lagre arbeidet ditt. Skriv inn din e-post slik at du kan laste ned logo.