Hvordan lage en JPEG en link på Facebook

Lag en JPEG en kobling i en Facebook-innlegg til direkte brukere som klikker på JPEG-bilde til området der det er vert. Facebooks "Lenker" -funksjonen lar deg ikke bare å koble til websider og blogginnlegg på eksterne nettsteder, men også bilder du har vert der. Unngå å linke til bilde vert på andres eller selskapenes hjemmesider, hvilket utgjør en uautorisert bruk av en annen parts båndbredde på folkemunne kjent som "hotlinking".

Bruksanvisning

1 Last opp bildet på din personlige webhotell eller en gratis online foto hosting konto via Flickr, Photobucket eller et lignende nettsted hvis du ikke allerede har gjort det. Når bildet er online, åpne bildet i din nettleser og dra musen over URL, høyreklikk og velg "Kopier".

2 Logg inn på Facebook og klikk på "Link" knappen ovenfor statusoppdateringen vinduet. Lim inn nettadressen til bildet inn i det tomme feltet og velg "Fest".

3 Skriv inn en melding som forklarer hvorfor brukere skal klikke på bildet hvis du føler bildet trenger ytterligere beskrivelse. Klikk "Del" for å dele bildet som en statusoppdatering som knytter folk som klikker det til en ekstern nettside.