Hvordan lage en L med et kryss over på Facebook

Hver dag, millioner av Facebook-brukerne sende meldinger til venner, og statusoppdateringer om ting som skjer i deres liv. Facebook ikke bare tillater brukere å legge ved hjelp av ren tekst, men også med symboler og uttrykksikoner i tillegg. Blant de mer populære symbolene på Facebook, er den britiske pund symbol "£". Ment å representere britiske valutaen, mange Facebook-brukere bruker det som et dekorativt eller fancy begynner brev for ord som begynner med bokstaven "L", som "Love" eller "Like". Legge inn en "£" i Facebook-innlegg eller meldinger er relativt enkelt, ved hjelp av et spesielt tastatur kode.

Bruksanvisning

Bruke "£" Symbol på Chat

1 Gå til Facebook.com påloggingssiden. Skriv inn brukernavn og passord, og klikk på "Logg inn" knappen.

2 Rull ned til bunnen av profilsiden din, klikk på "Chat" linken. Chat Boksen utvides og viser en liste over alle dine Facebook-venner som er online.

3 Klikk på navnet på venner med hvem du vil prate.

4 Skriv inn tekst i meldingsboksen som du normalt ville når du chatter med en Facebook-venn. Når du kommer til det punktet i teksten der du ønsker å gå inn i "£" symbol, trykk på "Alt" -tasten og hold den mens du skriver "0163" på det numeriske tastaturet. Når du slipper "Alt" -tasten, vises "£" symbol i chattevinduet, og er synlig for både deg og din venn.

Bruke "£" i statusoppdateringer

5 Logg inn på Facebook-kontoen din på facebook.com.

6 Klikk i statusoppdatering. Statusoppdateringen boksen har meldingen "Hva tenker du på?" innsiden av det.

7 Skriv inn tekst for statusoppdateringen. Når du kommer til det punktet hvor du vil sette inn Pound symbol, trykk og hold "Alt" -tasten, skriv "0163" på det numeriske tastaturet. Slipp "Alt" -tasten. Den "£" symbolet vises i statusboksen. Fortsett å skrive statusteksten, og trykk deretter på "Enter" -tasten når du er ferdig. Facebook oppdaterer statusen din og viser "£" der du satt det inn i teksten.

Hint

  • Du kan ikke bruke de vanlige talltastene - de ovenfor den øverste raden med bokstavtastene - for å angi "Alt" kode symboler. For å bruke symboler som "£" tegn, må du bruke det numeriske tastaturet til høyre for bokstavtastene.